Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Rocznica rodziców

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
roslinka123
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 10 Paź 2019, 15:20    Temat postu: Rocznica rodziców Odpowiedz z cytatem

Moi rodzice za trochę ponad miesiąc będą mieli 30 rocznice ślubu i chciałbym im kupić (oprócz paru innych prezentów)obraz religijny. Poszukując czegoś sensownego trafiłem na sklep z ikonami https://hurtpawel.pl/category/pozostale-ikony. Co o nich sądzicie? Nie mam absolutnie żadnego poczucia estetyki i nie jestem w stanie stwierdzić czy to tandeta czy nie język
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
polakowalska
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 3 Lut 2020, 15:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mojej mamie na ostatnie urodziny kupiłam karnet do Champion Toruń. Nie chciała mi uwierzyć, że jeszcze się do tego nadaje, więc przeczytałam jej ten artykuł: https://www.championtorun.pl/silownia-dla-seniorow/
Powrót do góry
rolek88
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 1 Maj 2020, 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z racji tego, że ceny mocno spadły polecam obraz z wygrawerowanymi życzeniami w kształcie serca. W dobrej cenie znalazłam tu https://tuprezenty.pl/prezent-na-40-rocznice-slubu/ Taki rodzaj prezentu będzie wisiał przez kilka lat. W przeciwieństwie do wielu prezentów jakie zbieramy z różnych okazji. Dodatkowo możliwość personalizacji uzupełnia całość Polecam
Powrót do góry
barksi
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 14 Kwi 2022, 12:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z rodzeństwem dla rodziców zarezerwowaliśmy miejsce w restauracji U Wieniawy, tylko dla nich i była to dobra decyzja. Nasi rodzice nie spędzają ze sobą za dużo czasu, ponieważ dużo pracują, a dzięki nam mieli cały wieczór dla siebie. Restauracje wszyscy dobrze znany, uwielbiamy ją i jak mamy okazję to do nich idziemy. Kuchnia Polka, która jest u nich serwowana pobija wszystko.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: