Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Psychiatra

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sktom
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 23 Cze 2022, 18:43    Temat postu: Psychiatra Odpowiedz z cytatem

Witam! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad udaniem się do psychiatry. Szukam więc sprawdzonej i profesjonalnej poradni. Rozmawiałem o tym ze swoją znajomą i ta jak na razie poleciła mi harmonia.luxmed.pl/oferta/konsultacje-psychologa-i-psychiatry/konsultacje-psychiatry/ . Sama do nich uczęszczała i jest bardzo zadowolona z otrzymanej pomocy. Faktycznie warto?
Agnieszka14
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 31 Mar 2023, 8:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat ja znalazłam ostatnio miejsce takie jak pracowania psychologiczna Słupsk . Z tego co widziałam to jednak terapia tutaj odbywa się na wysokim poziomie, dodatkowo koszty też nie są jakieś wygórowane
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 7 Cze 2023, 14:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może warto pomyśleć o https://justynasabala.pl/ ? Wydaje mi się, że jest to dobre miejsce jeśli chodzi o terapię. Dodatkowo spotkania prowadzone są bardzo profesjonalnie co jest też ważne
Powrót do góry
malwaa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 11 Cze 2023, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pamiętaj że na terapię nigdy nie jest za późno, każdy wiek ejst odpowiedni na pracę nad sobą. CO do samych specjalistów, to wiem że mnóstwo osób dobrze wypowiada sie na temat mgr Dariusza Rudasia, przyjmuje w Krakowie na ul Łobzowskiej 48/8.
Powrót do góry
oggdodwacztr
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 11 Cze 2023, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moj kolega zmienił płeć,musiał skorzystac wtedy z pomocy psychologa https://spps.pl/diagnoza-dla-osob-transplciowych-i-niebinarnych/ więc napewno jest to dobry psycholog.
Powrót do góry
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 5 Lip 2023, 9:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawda jest taka, że psychoterapia Kraków może przynieść bardzo dobre efekty więc jest ona czymś, na co warto się zdecydować. Zwlekanie nie jest tutaj zalecane, szczególnie jeśli dana osoba nie jest w stanie samodzielnie poradzić sobie z danym problemem.
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 12 Cze 2025, 8:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto jest skorzystać z pomocy profesjonalistów pracujących w http://poradniakutno.pl/ W tym miejscu pracują wykwalifikowani, pełni pasji specjaliści którzy otoczą Was opieką jakiej oczekujecie. W zakresie ich pracy znajdują się psychoterapia, badania psychologiczne i pedagogiczne, terapia pedagogiczna. Ogromną zaletą jest również fakt że spotkania odbywają się zarówno w formie stacjonarnej jak i online. Wizyta w tym miejscu pozwoli Wam na nowo spojrzeć na świat. Zajrzyjcie do nich
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: