Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sktom gaduła

|
Wysłany: Czw 23 Cze 2022, 18:43 Temat postu: Psychiatra |
|
|
Witam! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad udaniem się do psychiatry. Szukam więc sprawdzonej i profesjonalnej poradni. Rozmawiałem o tym ze swoją znajomą i ta jak na razie poleciła mi harmonia.luxmed.pl/oferta/konsultacje-psychologa-i-psychiatry/konsultacje-psychiatry/ . Sama do nich uczęszczała i jest bardzo zadowolona z otrzymanej pomocy. Faktycznie warto? _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Pią 31 Mar 2023, 8:19 Temat postu: |
|
|
Akurat ja znalazłam ostatnio miejsce takie jak pracowania psychologiczna Słupsk . Z tego co widziałam to jednak terapia tutaj odbywa się na wysokim poziomie, dodatkowo koszty też nie są jakieś wygórowane |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Sro 7 Cze 2023, 14:09 Temat postu: |
|
|
A może warto pomyśleć o https://justynasabala.pl/ ? Wydaje mi się, że jest to dobre miejsce jeśli chodzi o terapię. Dodatkowo spotkania prowadzone są bardzo profesjonalnie co jest też ważne |
|
Powrót do góry |
|
 |
malwaa kandydat

|
Wysłany: Nie 11 Cze 2023, 13:40 Temat postu: |
|
|
Pamiętaj że na terapię nigdy nie jest za późno, każdy wiek ejst odpowiedni na pracę nad sobą. CO do samych specjalistów, to wiem że mnóstwo osób dobrze wypowiada sie na temat mgr Dariusza Rudasia, przyjmuje w Krakowie na ul Łobzowskiej 48/8. |
|
Powrót do góry |
|
 |
oggdodwacztr początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Wysłany: Sro 5 Lip 2023, 9:57 Temat postu: |
|
|
Prawda jest taka, że psychoterapia Kraków może przynieść bardzo dobre efekty więc jest ona czymś, na co warto się zdecydować. Zwlekanie nie jest tutaj zalecane, szczególnie jeśli dana osoba nie jest w stanie samodzielnie poradzić sobie z danym problemem. _________________ Domy szkieletowe trzebinia |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 12 Cze 2025, 8:25 Temat postu: |
|
|
Warto jest skorzystać z pomocy profesjonalistów pracujących w http://poradniakutno.pl/ W tym miejscu pracują wykwalifikowani, pełni pasji specjaliści którzy otoczą Was opieką jakiej oczekujecie. W zakresie ich pracy znajdują się psychoterapia, badania psychologiczne i pedagogiczne, terapia pedagogiczna. Ogromną zaletą jest również fakt że spotkania odbywają się zarówno w formie stacjonarnej jak i online. Wizyta w tym miejscu pozwoli Wam na nowo spojrzeć na świat. Zajrzyjcie do nich |
|
Powrót do góry |
|
 |
|