Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Wto 15 Mar 2022, 9:39 Temat postu: Wanna wolnostojąca - co myślicie? |
|
|
Co myślicie o wannie wolnostojącej w swojej łazience, zastanawiam się właśnie nad remontem i marzy mi się taka opcja w swoim nowo budowanym domu. Pozdrawiam i oczywiście czekam na Wasze podpowiedzi! |
|
Powrót do góry |
|
 |
KamilaEz kandydat

|
Wysłany: Wto 15 Mar 2022, 9:46 Temat postu: |
|
|
No tak super takie wanny wyglądają, akurat jeśli chodzi o wybór to tutaj mogę polecić sklep https://www.lazienkaplus.pl/pl/wanny-wolnostojace,16,323,c/ gdzie świetnych propozycji zdecydowanie nie brakuje w różnych wersjach i rozmiarach. Mi udało się kupić Oltens Gocta 160x75 cm owalna akrylowa do tego mają na niej mega dobrą promocję. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jana.blanda początkujący

|
Wysłany: Sro 16 Mar 2022, 0:40 Temat postu: |
|
|
Bardzo mi się podobają takie wanny. Mam w planach postawić sobie taką niedługo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Borek kandydat

|
Wysłany: Sob 19 Mar 2022, 18:11 Temat postu: |
|
|
Odnośnie poszukiwań ładnego i dobrze wykonanego wyposażenia do łazienki to jak najbardziej warto zajrzeć do takich sklepów online jak właśnie ŁazienkaPlus tym bardziej, że akurat wybór świetnych modeli wanien, czy tez kabin prysznicowych nie brakuje. Dlatego przejrzyj opcje i może akurat znajdziecie odpowiednią opcję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Sob 19 Mar 2022, 18:16 Temat postu: |
|
|
Dobrze wiedzieć, chętnie sprawdzę Zobaczymy co z tego w takim razie wyjdzie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Shinoulu74 początkujący

|
Wysłany: Wto 22 Mar 2022, 15:26 Temat postu: |
|
|
Bardzo owocna konwersacja się szykuje na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarekUz kandydat

|
Wysłany: Pią 25 Mar 2022, 8:10 Temat postu: |
|
|
Akurat jeżeli chodzi o wybór przede wszystkim odpowiedniej wanny wolnostojącej to jak najbardziej mogę polecić LazienkaPlus bo wybór jest naprawdę szeroki co do modeli i rozmiarów, poza tym są też wersje okrągłe czy także do zabudowy. Najlepiej jak zajrzyjcie na https://www.lazienkaplus.pl/pl/wanny,16,c/ i sobie porównacie która z opcji dla Was będzie najlepsza  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aldegunda gaduła

|
Wysłany: Wto 5 Kwi 2022, 8:56 Temat postu: |
|
|
Do wykończenia czy remontu łazienki z pewnością będzie trzeba też znaleźć dobrego fachowca. Czy wiesz, gdzie takich osób szukać? Rzuć okiem na takie rozwiązanie jak hydraulik, instalator Robert Kozka - Poznań i okolice: https://hydraulik-poznan.pl/ . |
|
Powrót do góry |
|
 |
KamilSob początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|