Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Aleperfumeria

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sikorka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 21 Lut 2022, 21:52    Temat postu: Aleperfumeria Odpowiedz z cytatem

Hejka! Czy zamawiał ktoś może perfumy lub kosmetyki z tego miejsca https://aleperfumeria.pl/pl/ ? Jestem ciekawa opinii
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dagmasia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 27 Lut 2022, 22:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja i to bardzo często, można rzecz, że jestem stałą klientką uśmiech Jeśli przekonam się do danego miejsca to nie czuję potrzeby zmiany. Tutaj mam dostęp do tysięcy oryginalnych zapachów, jest naprawdę mnóstwo promocji, a takiej obsługi to ze świeczką szukać! nawet, jeśli jest niedostępny to postarają się go ściągnąć na życzenie Klienta - często się to udaje uśmiech
Powrót do góry
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 15 Mar 2022, 23:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To chyba nowy sklep? Nie miałam jeszcze z nim styczności, aczkolwiek od jakichś 2 lat już zamawiam perfumy przez Internet, głównie z https://perfumy.pl/ . Można powiedzieć, że jestem stałą klientką tej perfumerii. Nabrałam przekonania po pierwszych zakupach. Produkty są oryginalne, nie jakieś zamienniki, ceny zaś rozsądne. Często otrzymuje się zniżki, można też wybrać różną, np. bardzo małą pojemność flakonika a nawet nabyć tester.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: