Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak wygląda u Was pielęgnacja twarzy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 15 Maj 2025, 7:28    Temat postu: Jak wygląda u Was pielęgnacja twarzy Odpowiedz z cytatem

Hej. Chcę poprawić kondycję mojej twarzy powiedzcie mi i czego używacie do pielęgnacji twarzy i jak wygląda wasza codzienna pielęgnacja.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Papryczkaa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 15 Maj 2025, 8:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam cerę mieszaną w kierunku do suchej, więc używam dużo produktów nawilżających, mam też mocno rozszerzone pory i lekkie przebarwienia na skórze, maluję się prawie codziennie.
Rano:
- spryskuje twarz ultranawilżającą mgiełką z Lierac
- myje buzię oczyszczającą pianka Face Boom
- pod oczy krem soraya plante
- twarz smaruję na zmianę nawilżającym kremem z Lirene lub ożywczym kremem Miya
- potem się maluję
Wieczorem:
- zmywam makijaż za pomocą płynu micelarnego Nivea (używam tego czarnego)
- myję buzię pianką oczyszczającą Face Boom
- nakładam peeling enzymatyczny od Dr. Ireny Eris (2-3 razy w tygodniu)
- nakładam niebieską glinkę od Loreal (raz w tygodniu, kiedy nie robię peelingu)
- przecieram twarz tonikiem oczyszczająco nawilżającym z Lirene (zmywam nim również peeling z twarzy)
- nakładam krem matująco detoksykujący Face Boom

Ogólnie poczytaj sobie na tej stronie https://e-golub.info.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/8802_codzienna-pielegnacja-skory-jakie-kosmetyki-warto-wlaczyc-do-rutyny.html Jakie kosmetyki warto jest wprowadzić do codziennej pielęgnacji.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 15 Maj 2025, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasem można też dorzucić jakiś zabieg na twarz. Taki zabieg może znacząco poprawić efekty codziennej pielęgnacji. Wiele zabiegów z zakresu medycyny estetycznej znajdziecie w ofercie kliniki Neonia z Krakowa. Koniecznie zajrzyjcie więc na ich stronę: https://neonia.com.pl/medycyna-estetyczna/kwas-hialuronowy/ .
Powrót do góry
wiola84
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 19 Maj 2025, 7:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Patrzcie na to - https://eyemed.pl/baza-wiedzy/podkrazone-oczy-u-dziecka/
Czy tutaj pomagają kosmetyki? Wiem, że to ma związek ze zmęczeniem, ale co dokładnie można zrobić? Jakie macie doświadczenia?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: