|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sktom gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Lut 2022, 17:00 Temat postu: Damskie perfumy |
|
|
Siemka! Zastanawiam się nad zamówieniem damskich perfum dla swojej żony, jednak nie wiem na jaką markę powinienem się zdecydować. Porozmawiałem o tym ze swoją koleżanką i ta poleciła mi https://perfumy.pl/firm-pol-58-Carolina-Herrera.html . Sama korzysta z ich perfum i jest mega zadowolona. Rzeczywiście warto się na nie zdecydować? Dajcie znać. _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tenczyn początkujący

|
Wysłany: Wto 15 Lut 2022, 11:24 Temat postu: |
|
|
Ja od siebie mogę polecić Euforia Zapachu najlepsze zamienniki perfum - tam są fantastyczne perfumy w dobrych cenach |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Nie 20 Lut 2022, 19:29 Temat postu: |
|
|
A zamawiacie oryginalne, takiej dobrej jakości perfumy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Wto 22 Lut 2022, 19:07 Temat postu: |
|
|
Taak. Tylko orygianalne Jakosc i trwałosc przede wszystkim, cena to sprawa drugorzedna : |
|
Powrót do góry |
|
 |
Axel początkujący

|
Wysłany: Wto 22 Lut 2022, 22:10 Temat postu: |
|
|
Ja nie lubię takich agresywnych zapachów |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamyczek25 bywalec

|
Wysłany: Sob 26 Lut 2022, 22:15 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, jak perfumy, to najlepiej na Notino, bo maja najwiekszy wybór i czesto jakies fajne promocje, wiec mozna kupic mega perfumy w naprawde dobrej cenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaja98 kandydat

|
Wysłany: Nie 27 Lut 2022, 23:46 Temat postu: |
|
|
Skoro rozglądasz się za damskimi perfumami, ja polecałabym Ci przyjrzeć się tym oryginalnym. Mimo tego, że są one droższe, są też wydajniejsze, a wszystko dzięki temu że mają tak wyraźny zapach i są trwałe. Właśnie takie perfumy w całkiem przyzwoitych cenach możesz znaleźć pod adresem: https://aleperfumeria.pl/pl/perfumy/damskie/ . W aleprfumerii czeka Ciebie szeroki wybór perfum, a do tego często można trafić na super promocje, więc warto dokładnie przyjrzeć się tej perfumerii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wehner.haylie początkujący

|
Wysłany: Pon 28 Lut 2022, 4:55 Temat postu: |
|
|
Nie no, żonie to byś mógł kupić jakiś konkretny zapach, a nie zamiennik :p Może Klein, albo Coco?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|