Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papatki19 gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Wysłany: Pią 17 Wrz 2021, 16:26 Temat postu: |
|
|
Ja jezdzilam na zabiegi depilacji laserowej do kliniki w Bydgoszczy https://bienkowscyclinic.pl/blog/epilacja-laserowa-skuteczna-depilacja/ - smialo moge polecic bo i opieka fantastyczna i naprawde skuteczne te zabiegi dzieki wykorzystaniu lasera dedykowanego do depilacji. Rozpoznaje on fazy wzrostu wlosa i pozwala usunac wloski w odpowiedniej fazie dzieki czemu ogranicza ilosc potrzebnych zabiegow do calkowitego ich usuniecia |
|
Powrót do góry |
|
 |
goyette.austyn początkujący

|
Wysłany: Nie 19 Wrz 2021, 14:53 Temat postu: |
|
|
Czy taki zabieg jest bolesny? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Wysłany: Sro 29 Wrz 2021, 19:13 Temat postu: |
|
|
ani troche ! nawet bym powiedziala ze to takie przyjemne poczucie ciepla i zaraz potem takiej warstwy chlodzacej ktora jest umieszczona w glowicy lasera. No i opieka dba o komfort pacjenta i by faktycznie czul sie dobrze w trakcie zabiegow  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michalina89 uzależniony

|
Wysłany: Pon 4 Paź 2021, 19:07 Temat postu: |
|
|
Sama zastanawiam sie nad zabiegiem laserowego usuwania owłosienia, ale zaczęłam myśleć, czy żylaki a depilacja laserowa ma jakiś związek. Macie w tym temacie jakąś większą wiedzę? Jeśli tak, to będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044 bywalec

|
Wysłany: Nie 31 Paź 2021, 14:07 Temat postu: |
|
|
Jest wiele klinik który taki zabieg wykonują. Ja jednak polecam wam depilacja laserowa głogów oni są profesjonale i doświadczeni. warto do nich wybrać się n ataki zabieg. Byłam i jestem zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kuuma początkujący

|
Wysłany: Sro 3 Lis 2021, 15:53 Temat postu: |
|
|
goyette.austyn napisał: | Czy taki zabieg jest bolesny? |
W Laser Beauty w Opolu zabieg depilacji laserowej jest bezbolesny http://laser-opole.pl/depilacja-laserowa/ Polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ametystmaciej początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kling.prudence początkujący

|
Wysłany: Sob 4 Gru 2021, 20:55 Temat postu: |
|
|
Ja zdecydowanie wolę depilację laserową w profesjonalnym gabinecie - mam pewność, że wszystko będzie zrobione tak jak trzeba. Zawsze robię porządny research przez wyborem więc chciałabym zapytać co sądzicie o tym gabinecie https://estebiel.pl/zabiegi/depilacja-laserowa-twarzy/ ? Niedawno przeprowadziłam się do Warszawy i szukam kogoś kto wykona mi depilację laserową twarzy Robił sobie ktoś z was już taki zabieg? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|