Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Meble łazienkowe

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
elabarbara
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 8 Aug 2019, 11:02    Post subject: Meble łazienkowe Reply with quote

Kochani, w jakich sklepach kupujecie lub kupowaliście meble łazienkowe obecnie Jesteśmy w trakcie remontu łazienki i właśnie szukam ładnych i nowoczesnych mebli tylko nie chciałabym, żeby były one białe No ale ostatecznie Jak nie znajdę nic fajnego to też mogą być w takim kolorze wstępnie Przejrzałam meble łazienkowe na Ceneo https://www.ceneo.pl/Lazienka i sama nie wiem, na które się zdecydować
Back to top
View user's profile Send private message
Vikka
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 26 Aug 2019, 17:57    Post subject: Reply with quote

Wszystkie meble łazienkowe zamówiłam przez internet.
Back to top
Pani_K
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 23 Sep 2019, 10:14    Post subject: Kabiny prysznicowe Kraków Reply with quote

Hej! Ja ostatnio remontowałam łazienkę i użyłam kabiny prysznicowe kraków. Jako, że chcieliśmy z mężem uatrakcyjnić naszą łazienkę dodatkowo wybraliśmy druk na szkle kraków. Wygląda to prześlicznie i oryginalnie, polecam <3.
Back to top
resha
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 28 Nov 2020, 7:41    Post subject: Reply with quote

To jeśli nie chcesz białych to mam dla ciebie super propozycję! Mi bardzo spodobały się meble w stylu nowojorskim ze sklepu https://cudnalazienka.pl/ . Zobacz sobie! Są super! Mega nowoczesne, w kolorze czarnym z drewnem. Wyglądają meega fajnie. uśmiech
Back to top
humbelina
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 24 Feb 2021, 13:50    Post subject: Reply with quote

Pomyślcie też o suszarce do łazienki. Ja ostatnio zdecydowałam się na suszarkę Electrolux Perfect Care i jestem mega zadowolona. Kiedyś miałam obawy ale ta suszarka w ogóle nie niszczy ubrań bo ma dużo niższą temperaturę niż inne tego typu suszarki do prania. Poczytajcie o niej.
Back to top
walentynka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 22 Jun 2021, 12:16    Post subject: Reply with quote

Ja ostatnio zdecydowałam się na zakup pralki Electrolux Perfect Care i jestem bardzo zadowolona. Dodatkowe podmuchy pary powodują, że pranie nie jest takie pogniecione. To duża zaleta bo nie lubię prasować.
Back to top
renia21
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 25 Jun 2021, 21:43    Post subject: Reply with quote

Sprzęty a meble to dwie zupełnie rózne rzeczy. Meble łazienkowe można albo zamówić na wymiar albo pójść w sprawne rozwiązanie z Ikeą i zamówić u nich gotową kolekcję. Na stronie maja rozpisane wszystkie dostępne. Montażem standardowo zajmuje się ta firma https://montiermebli.pl/montaz-mebli-ikea/ wystarczy podesłać do nich zapytanie
Back to top
Iwettka
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 27 Dec 2021, 9:29    Post subject: Reply with quote

Bardzo ładne meble łazienkowe znalazłam tu https://sklep.cerstyl.pl/93-meble-lazienkowe. Łazienka w jasnych czy ciemnych kolorach wszystko zależy od twojego gustu. A te meble są naprawdę super.
Back to top
rachela
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 1 Feb 2022, 12:30    Post subject: Reply with quote

A czy znaleźliście już fachowca, który podejmie się remontu i wykończenia Waszej łazienki? Jeśli nie to z pewnością pomoże Wam hydraulik Robert - usługi hydrauliczne we Wrocławiu: https://rost.wroclaw.pl/ . Serdecznie polecam usługi tego fachowca z własnego doświadczenia.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce