|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
deborah uzależniony

|
Posted: Mon 3 Jan 2022, 15:42 Post subject: Uwierzytelnione tłumaczenie |
|
|
| Szukam tłumacza, który realizuje uwierzytelnione tłumaczenie z j. polskiego na rosyjski. Jakiego polecacie? |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Thu 2 Jun 2022, 16:20 Post subject: |
|
|
| Jest bardzo wiele różnego rodzaju tłumaczeń i ja myślę, że również dobrze jest co nieco wiedzieć na ten temat. Właśnie dlatego chciałabym polecić bardzo ciekawy wpis https://motoklub.pl/kiedy-potrzebujesz-tlumaczenia-dokumentow-samochodowych gdyż to właśnie w nim fajnie opisano to kiedy będziemy potrzebowali tłumaczenia dokumentów samochodowych. |
|
| Back to top |
|
 |
gunna początkujący

|
Posted: Fri 6 Jan 2023, 16:53 Post subject: |
|
|
| Czy możecie mi powiedzieć, czy znacie jakieś firmy, które zajmują się maszynowym tłumaczeniem dokumentów? Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie opinie. |
|
| Back to top |
|
 |
FREEDDAWG początkujący

|
Posted: Fri 6 Jan 2023, 16:54 Post subject: |
|
|
| Cześć wszystkim! Szukam też firmy, która zapewni mi usługi tłumaczenia maszynowego. Czy ktoś może mi coś doradzić? |
|
| Back to top |
|
 |
dolph początkujący

|
Posted: Sat 7 Jan 2023, 10:43 Post subject: |
|
|
Witam wszystkich użytkowników tego forum! Jak dla mnie obecnie tłumaczenie czy redagowanie tekstów bez tłumaczenia maszynowego jest dość trudne. Mi osobiście pomogła ta firma skrivanek, w której zamówiłam tłumaczenia maszynowe. Ta firma wiele razy pomagała mi w tłumaczeniu i redagowaniu tekstów, najważniejsze, że za tak niską cenę, a tak doskonałą jakość i bezpiecznie.
Myślę, że pomogłem ci w wyborze. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce