Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dentysta

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 10 Lis 2021, 14:23    Temat postu: Dentysta Odpowiedz z cytatem

Dentysta Kraków - jakiego specjalistę polecacie? Szukam doświadczonej i wyrozumiałego stomatologa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
edytapos
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 10 Lis 2021, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co masz jakiś konkretny problem czy tylko leczenie klasyczne?
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 18 Lis 2021, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele jeszcze tak naprawdę zależy od tego co nam tak naprawdę dolega. Muszę przyznać, że ja przede wszystkim skupiam się na ten moment na wyleczeniu bezzębia. Jak nawet widziałam niedawno na stronie leczeniebezzebia.pl to na pewno w tej klinice będą w stanie mi pomóc.
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 29 Gru 2021, 20:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ważna rzecz, bo chodzi w końcu o Wasze zdrowie! Pamiętajcie, że jeśli chodzi o uzębienie, to powinniście przeprowadzić regularne kontrole. Na stronie https://dentiumclinic.pl/nasze-uslugi/chirurgia-stomatologiczna/ czytałam więcej o chirurgii stomatologicznej i cieszy mnie to, że dzisiaj nawet tak poważne zabiegi można skutecznie przeprowadzić bez większego problemu.
Powrót do góry
stamm.demond
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 30 Gru 2021, 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W jaki sposób znaleźć odpowiedniego stomatologa dla dziecka?
Powrót do góry
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 31 Gru 2021, 10:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie. Warto zadbać o nasze zęby jak najszybciej, bo później będziemy szukać gabinetów o takiej specjalizacji https://premium-clinic.pl/leczenie-protetyczne/ . Lepiej zapobiegać takim wizytom.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: