|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2023, 21:18 Temat postu: Projektor gwiazd |
|
|
hejka!
Potrzebuję podpowiedzi - szukam prezentu dla półrocznego chłopczyka. Zastanawiam się nad tym, czy dobrym wyborem będzie projektor gwiazd na sufit? Wiem, że niektórzy kupują takie gadżety do dziecięcego pokoju. Jak to się sprawdza? Czy nie razi dziecka? No i czy nadaje się dla takiego maluszka? |
|
Powrót do góry |
|
 |
padberg.vallie początkujący

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2023, 10:50 Temat postu: |
|
|
Moja córka ma taki w pokoju. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2023, 17:20 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem projektor to super sprawa. My mamy coś takiego dla syna. Też na początku się bałam, że będzie za jasna ale nie potrzebnie. Światło jest delikatne, poza tym można regulować jego natężenie. Ja polecam dla dziecka taki projektor - mój syn nauczył się sam zasypiać, bo bez światła się bał, a teraz zostaje wieczorem w pokoju sam bez problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pala bywalec

|
Wysłany: Wto 31 Sty 2023, 11:02 Temat postu: |
|
|
Hejka - mieliśmy taki u naszej córeczki i tak do hmm 1.5 roku przy nim sobie spała. A jak nie spała - to patrzyła na sufit i słuchała muzyki, która leciała z tego projektora. Już nie pamiętam ile kosztował, ale sprzedaliśmy go za mniej więcej połowę ceny, więc nawet w sumie niezbyt dużo nas kosztowało jego użytkowanie. A mieliśmy dzięki temu trochę spokoju  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|