Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nieruchomości Mrągowo

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
antoniaab
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 25 Paź 2021, 21:01    Temat postu: Nieruchomości Mrągowo Odpowiedz z cytatem

Hej, miesiąc miodowy spędzaliśmy skromnie, bo na Mazurach język Zauroczyliśmy się jednak w tamtejszych okolicach i zamierzamy kupić mieszkanie, w którym moglibyśmy się zatrzymać na wakacje. Dokładniej mam na myśli nieruchomości Mrągowo, mogą być okolice. Tanie, ale w pełni wyposażone, pod wynajem krótkoterminowy. Jeśli macie na oku jakąś stronkę, na której znalazłabym nieruchomości Mrągowo to koniecznie wrzućcie link. Dzięki uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 29 Paź 2021, 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uśmiech

Ostatnio zmieniony przez jezyk dnia Wto 5 Lip 2022, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
v33kkk
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 1 Lis 2021, 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogłoszenia wynajmu mieszkania bardzo często można znaleźć w sieci https://pokato.pl/nieruchomosci/mieszkania Publikują je biura nieruchomości, jak i prywatne osoby.
Powrót do góry
Pepi983
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 23 Lis 2021, 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdy w grę wchodzą nieruchomości na pewno warto mieć namiary do doświadczonej firmy, gdyby pojawiły się jakiekolwiek komplikacje. Na stronie firmy GRB Nieruchomości dowiedziałam się czy można sprzedać część udziałów w nieruchomości. Firma ze względu na ich doświadczenie wydaje mi się być godna zaufania.
Powrót do góry
shirley61
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 25 Lis 2021, 23:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem jest ot jak najbardziej dobry pomysł!
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 29 Lis 2021, 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie miałam okazji mieszkać w tym mieście i odkąd pamiętam to zawsze mieszkałam w Warszawie. jakiś czas temu musiałam sprzedać dość szybko moje mieszkanie. Fajnie, że firma https://kupujemym.pl/skup-nieruchomosci-warszawa/ bez większych problemów zdecydowała się je ode mnie skupić.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: