Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pomysł na biznes dla kobiety?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kornelia_ja
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 26 Lis 2021, 9:13    Temat postu: Pomysł na biznes dla kobiety? Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu szukam jakiegoś fajnego pomysłu na biznes dla kobiety. Na korallo.pl/polfabrykaty-metalowe jest dostępna oferta na półfabrykaty do tworzenia własnej biżuterii. W Internecie jest też wiele poradników. Czy wytwarzanie takich dodatków może nadać się na biznes?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 29 Sty 2022, 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To my już sami musimy wybrać taki pomysł na biznes jaki będzie nam się najbardziej podobał i ja jestem zdania, że jest to dość ważna sprawa. Nawet niedawno miałam okazję przeczytać na stronie https://www.thompsonstein.com/countries/malta/ jak wygląda samo prowadzenie biznesu na Malcie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 31 Sty 2022, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi się zawsze marzyło otwarcie własnej stacji paliw. Po długich poszukiwaniach, znalazłam firmę która pomoże mi w zrealizowaniu mojego marzenia: https://www.tsg-solutions.com/pl/stacje-flotowe/. Chciałabym pójść krok dalej i zainwestować w stacje flotowe. Mój mąż łapie się za głowę, gdy mówię o moim pomyśle ale ja zawsze stawiam na swoim i wiem, że jeszcze mi podziękuje za mój upór w dążeniu do zamierzonego celu.
Powrót do góry
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 31 Sty 2022, 20:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koniecznie poczytajcie sobie o propozycji Souvre Polska. Można sporo zarobić i przede wszystkim zainwestować w swój rozwój. Tutaj https://pl.souvre.com/pl/auth/sign-up/498811b36e2ca052e8e880c75039d884 jest link do rejestracji. Firma oferuje luksusowe kosmetyki oraz suplementy. Zostając Partnerem Biznesowym macie możliwość uczestnictwa w wydarzeniach firmowych i szkoleniach. Stawiają na rozwój oraz nowoczesne rozwiązania.
Powrót do góry
kornelka33
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 1 Lut 2022, 2:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z własnego doświadczenia mogę polecić sklep internetowy z odzieżą. Od zawsze interesowała mnie moda, więc było to dość logiczne, że pójdę w tym kierunki i było warto. W hurtowni https://wolka-hurt.com/ zamawiam odzież i bieliznę, która sprzedaje się naprawdę szybko i generuje to spore zyski dla firmy. Atutem hurtowni jest ciągłe poszerzanie asortymentu, więc to samo dzieje się w przypadku mojego sklepu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: