Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Psychoterapia Kraków

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinia24
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 18 Wrz 2019, 9:51    Temat postu: Psychoterapia Kraków Odpowiedz z cytatem

Hej, od kilku miesięcy czuję się nieszczęśliwa i wiem że to problem we mnie. Zastanawiam się nad jakąś psychoterapia kraków . Macie jakiegoś godnego polecenia psycholog kraków?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Weronika2405
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 27 Wrz 2019, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój psychiatra Kraków to cudowny człowiek. Pomógł mi z większością problemów, które siedziały w mojej głowie.
Powrót do góry
resha
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 29 Lut 2020, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak najbardziej warto jest skorzystać z takiej pomocy specjalisty. Też miałam w życiu taki punkt, gdzie po prostu nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, nie miałam żadnego celu ani chęci do życia. Dlatego koleżanka namówiła mnie na psychoterapię. Sama nawet zapisała mnie do doktora Dariusza Rudasia, a następnie zaprowadziła mnie pod same drzwi jego gabinetu. Jestem jej wdzięczna za to.
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 25 Wrz 2021, 8:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najważniejsze to dobrze zastanowić się nad tym, co realnie mogłoby Wam pomóc. Jak dla mnie, bardzo cennym wyborem będzie na pewno sięgnięcie po opiekę takich ekspertów jak chociażby https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ Może się okazać, że dzięki temu będziecie w stanie znacznie szybciej stanąć na nogach, sprawdźcie to.
Powrót do góry
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 28 Wrz 2021, 8:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odpowiednia pomoc jest kluczowa. Sprawdzona psychoterapia Kraków jest w stanie zdziałać cuda jeśli chodzi o samopoczucie danej osoby. Warto sobie pomóc i wybrać się do dobrego specjalisty.
Powrót do góry
ayris
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 3 Paź 2021, 7:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem w Krakowie mieści się niepubliczna poradnia-psychologiczno pedagogiczna Promitis - http://www.centrum-terapii.pl/ Może tam udaj się po pomoc? Słyszała wiele pozytywnych opinii na temat tej placówki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 22 Lis 2021, 23:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale przecież problemy z wymową mogą spotkać zarówno dzieci, jak i dorosłych. Grunt to podjąć odpowiednie leczenie, które wyeliminuje te wady. Osobiście polecam Wam wybrać się do Psychomedic.pl, bo tam możecie liczyć na najlepszą opiekę. W https://psychomedic.pl/psychiatra-lodz/ macie do nich szczegółowy kontakt, więc zdecydowanie powinniście sprawdzić ten temat.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: