|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinia24 kandydat

|
Wysłany: Sro 18 Wrz 2019, 9:51 Temat postu: Psychoterapia Kraków |
|
|
Hej, od kilku miesięcy czuję się nieszczęśliwa i wiem że to problem we mnie. Zastanawiam się nad jakąś psychoterapia kraków . Macie jakiegoś godnego polecenia psycholog kraków? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Weronika2405 kandydat

|
Wysłany: Pią 27 Wrz 2019, 11:59 Temat postu: |
|
|
Mój psychiatra Kraków to cudowny człowiek. Pomógł mi z większością problemów, które siedziały w mojej głowie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
resha bywalec

|
Wysłany: Sob 29 Lut 2020, 21:18 Temat postu: |
|
|
Jak najbardziej warto jest skorzystać z takiej pomocy specjalisty. Też miałam w życiu taki punkt, gdzie po prostu nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, nie miałam żadnego celu ani chęci do życia. Dlatego koleżanka namówiła mnie na psychoterapię. Sama nawet zapisała mnie do doktora Dariusza Rudasia, a następnie zaprowadziła mnie pod same drzwi jego gabinetu. Jestem jej wdzięczna za to. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Sob 25 Wrz 2021, 8:42 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze to dobrze zastanowić się nad tym, co realnie mogłoby Wam pomóc. Jak dla mnie, bardzo cennym wyborem będzie na pewno sięgnięcie po opiekę takich ekspertów jak chociażby https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ Może się okazać, że dzięki temu będziecie w stanie znacznie szybciej stanąć na nogach, sprawdźcie to. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Wrz 2021, 8:53 Temat postu: |
|
|
Odpowiednia pomoc jest kluczowa. Sprawdzona psychoterapia Kraków jest w stanie zdziałać cuda jeśli chodzi o samopoczucie danej osoby. Warto sobie pomóc i wybrać się do dobrego specjalisty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ayris kandydat

|
Wysłany: Nie 3 Paź 2021, 7:47 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem w Krakowie mieści się niepubliczna poradnia-psychologiczno pedagogiczna Promitis - http://www.centrum-terapii.pl/ Może tam udaj się po pomoc? Słyszała wiele pozytywnych opinii na temat tej placówki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Pon 22 Lis 2021, 23:45 Temat postu: |
|
|
Ale przecież problemy z wymową mogą spotkać zarówno dzieci, jak i dorosłych. Grunt to podjąć odpowiednie leczenie, które wyeliminuje te wady. Osobiście polecam Wam wybrać się do Psychomedic.pl, bo tam możecie liczyć na najlepszą opiekę. W https://psychomedic.pl/psychiatra-lodz/ macie do nich szczegółowy kontakt, więc zdecydowanie powinniście sprawdzić ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|