|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
welonik bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Kwi 2020, 12:37 Temat postu: Z czego można zrobić zegar? |
|
|
Od kilku lat bardzo wciągnęło mnie robienie jakiś dodatków do domu, tym bardziej że niektóre z nich są całkiem łatwe w wykonaniu. Koleżanka namówiła mnie na spróbowanie zrobienia jakiegoś nietuzinkowego zegara na ścianę. Zachęcona jej słowami szukałam jakiś informacji w internecie i tak trafiłam na tego bloga https://wnetrza-ze-smakiem.pl/diy-czego-mozna-zrobic-niesamowity-zegar I dzięki niemu wiem nawet z czego taki zegar można wykonać |
|
Powrót do góry |
|
 |
nowakowski912 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Sob 19 Gru 2020, 21:03 Temat postu: |
|
|
Owszem, można taki zegar wykonać m.in z płyty analogowej albo ze starej deski rozdzielczej z samochodu. Generalnie z wielu rzeczy, jednak mi się najbardziej podobają zegary drewniane. Na stronce https://www.indelo.pl/zegary-scienne-cat-84 widziałam parę fajnych inspiracji na taki ścienny czasomierz- z drewna i nie tylko. Może i Wam któryś w padnie w oko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
domingo.senger początkujący

|
Wysłany: Wto 9 Lis 2021, 12:37 Temat postu: |
|
|
Nigdy w życiu nie słyszałam, aby ktokolwiek wykonywał zegar na własną rękę. Moim zdaniem jest to bezsensu, ponieważ w dzisiejszych czasach mamy bardzo duży wybór produktów tego typu.
Powrót do góry |
|
 |
Jolon kandydat

|
Wysłany: Sro 10 Lis 2021, 15:30 Temat postu: |
|
|
Uważam, że jeśli w pobliżu znajduje się sklep ze wszystkimi rzeczami niezbędnymi do domu, możesz robić różne rzeczy. Po prostu spróbuj tego Bee-shop.pl To naprawdę duży asortyment i jest mało prawdopodobne, że po nich będziesz musiał szukać czegoś innego. Myślę, że to do domowych prac domowych wystarczy z głową. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|