View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Wirtello początkujący

|
Posted: Sun 10 Oct 2021, 18:32 Post subject: Przed ślubem |
|
|
Cześć
jak się zapatrujecie na seks przedmałżeński? https://spps.pl/ Uprawiać czy nie uprawiać mnie się wydaje, że nic w tym złego, ale moja mam zagorzała katoliczka ma inne zdanie nie wiem co robić masakra może sobie odpuścić jej myślenie.
Last edited by Wirtello on Wed 20 Oct 2021, 15:09; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
alinka212 kandydat

|
Posted: Thu 14 Oct 2021, 20:25 Post subject: |
|
|
Moje zdanie jest takie, że każdy robi jak uważa. Jeśli seks to z pewnym zabezpieczeniem, dla mnie to podstawa. Dlatego stosuję tabletki antykoncepcyjne belara, które to poczucie pewności i spokoju mi dają. Podstawa to regularne stosowanie oczywiście. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce