|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bezniku gaduła

|
Posted: Mon 27 Sep 2021, 17:44 Post subject: Opony Michelin? |
|
|
Hejka,
powiedzcie mi - chce kupić sobie opony, w sumie to nie chcę, ale muszę, bo aktualne już niestety kolejnej zimy nie wytrzymają. Czytałem wiele artykułów na ten temat i na razie na TOP 1 są michelin alpin 5 W testach wypadają naprawdę dobrze, ale szukam kogoś, kto ma te opony i je użytkuje minimum sezon. Może ktoś na forum się tutaj znajdzie, kto posiada zimowe opony Michelin Alpin?
Pozdro! |
|
| Back to top |
|
 |
Nati33 początkujący

|
Posted: Mon 27 Sep 2021, 22:24 Post subject: |
|
|
Ja uwielbiam opony Pilot Sport 4S, najlepsze opony na jakich jeździłam  _________________ tłumaczenie tekstów |
|
| Back to top |
|
 |
herminio.gleichner początkujący

|
Posted: Tue 28 Sep 2021, 12:30 Post subject: |
|
|
| Zastanawiam się nad oponami całorocznymi. |
|
| Back to top |
|
 |
Pala bywalec

|
Posted: Wed 29 Sep 2021, 19:09 Post subject: |
|
|
Niestety, nie mam takich opon, ale mój znajomy ma. Podpytałam go o nie - ma je rok. Zrobił na nich jakieś 10kkm czyli w sumie dość dużo. Nie miał nigdy problemów z przyczepnością. Jechałam (jako pasażer) jego autem kilka razy i jeśli chodzi o hałas - to ok, opony są nawet dość ciche.
Wg mnie warto zainwestować w dobre opony zimowe - może nam to uratować auto/zdrowie/życie!
Szerokości!  |
|
| Back to top |
|
 |
bezniku gaduła

|
Posted: Thu 30 Sep 2021, 20:28 Post subject: |
|
|
No wiem wiem, że jedyny styk auta ważącego czasem sporo ponad tonę, to te kilkadziesiąt centymetrów kwadratowych opon, które trzymają (lub nie) się jezdni. Dlatego zdaję sobie z tego sprawę, że co jak co ale na ogumieniu nie warto oszczędzać.
Dzięki za informacje. To kolejna pozytywna opinia o oponach Michelin. Chyba się coraz bardziej skłaniam do ich zakupu w tym sezonie. |
|
| Back to top |
|
 |
kami1lka kandydat

|
Posted: Wed 3 May 2023, 21:30 Post subject: |
|
|
| Mój mąż ma i nie narzeka, ja mam z innej firmy. Jakby nie patrzeć wybór części do samochodu jest kluczowy, tak samo jak wybór odpowiedniego mechanika warszawa ferrari. Mi trochę zajęło, nim trafiłam na odpowiednie miejse. |
|
| Back to top |
|
 |
bartek131 bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce