|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Sro 15 Gru 2021, 12:49 Temat postu: uprawnienia budowlane |
|
|
Jeśli jest tutaj ktoś, kto jak mój mąż przygotowuje się do egzaminów z uprawnień budowlanych, to mogę polecić portal uprawnienia-budowlane.com na którym mamy udostępnioną unikalną bazę pytań do testów , a do tego też są dostępne materiały do nauki Nie wiem jak wy ale ja na przykład lubie wiedzieć co mnie czeka, to niweluje mój stres  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Sro 5 Lip 2023, 22:27 Temat postu: |
|
|
Do egzaminów budowlanych przygotowuje się mój brat. Nie korzysta z gotowej bazy pytań. Czyta natomiast rzetelne blogi tematyczne, odnoszące się np. do wymogów prawa budiwlanego. Chcąc pomóc podsyłam mu oczywiście wartościowe materiały. Wczoraj otrzymał ten: https://www.renomabud.pl/blog/wysokosc-pomieszczen-mieszkalnych-normy/ poruszający kwestę minimalnej wyskości pomieszczeń mieszkalnych, któą trzeba uwzględnić w projekcie i nadzorowaniu budowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 16 Cze 2025, 9:17 Temat postu: |
|
|
Godnym polecenia miejscem które oferuje wartościowe materiały jeśli chodzi o egzamin na uprawnienia budowlane jest https://uprawnienia-budowlane.com/praktyka-zawodowa/ Stworzony przez nich program i dostępne pakiety z materiałami pomogą Wam znacząco poszerzyć wiedzę i co bardzo ważne zdać egzamin na uprawnienia budowlane. Jest on niesamowicie ważną kwestią jeśli chcecie rozwijać swoją karierę i pracować samodzielnie. Warto zaznaczyć, że uprawnienia budowlane są podzielone na różne specjalności, takie jak konstrukcyjno-budowlana, sanitarna, drogowa, mostowa, kolejowa, elektryczna, hydrotechniczna, wyburzeniowa, telekomunikacyjna. Program od tej firmy dostępny jest na każdy system operacyjny: Windows, macOS, Android, iOS i inne. Możecie być pewni że wszystkie przygotowane informacje są rzetelne i przygotowane przez specjalistów z branży a ich pytania są opracowane na podstawie aktualnych przepisów, a w przypadku ich zmiany dokonują również bieżących zmian w swoich programach. Ponadto są oni uznaną firmą, jeśli chodzi o prowadzenie szkoleń w zakresie uprawnień budowlanych oraz sprzedaży oprogramowania przygotowującego do testów na uprawnienia budowlane. Warto skorzystać z ich oferty. Szczerze polecam to miejsce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|