Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Merees początkujący

|
Wysłany: Pon 29 Lis 2021, 15:09 Temat postu: Nowa firma - księgowość |
|
|
Potrzebuję pomocy. Jestem w trakcie załatwiania ostatnich formalności w związku z założeniem własnej działalności. Dlatego szukam kogoś kto ogarnie moje sprawy związane z podatkami bo już widzę, że sam nie dam sobie z tym rady. Wiecie gdzie mogę znaleźć kogoś kto zajmie się moją księgowością?
Update: Ostatnio znalazłem w sieci firmę magnesuperat.pl/ i patrząc po opiniach i ofercie wygląda solidnie. Ktoś może korzystał z ich usług i mógłby powiedzieć mi coś więcej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kerwajow kandydat

|
Wysłany: Pon 13 Gru 2021, 14:57 Temat postu: |
|
|
A co powiecie na coś takiego jak nauka gry w szachy dla dzieci? Moim zdaniem to rewelacyjna rozrywka dla najmłodszych. Z jednej strony ciekawa forma spędzania wolnego czasu, a z drugiej to bardzo rozwojowe zajęcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Wysłany: Sob 18 Gru 2021, 17:08 Temat postu: |
|
|
ja ksiegowosc prowadze samodzielnie, bo firma mala to nie ma tego duzo. A odkad wprowadzilismy faktury online to juz w ogole nie jest to trudna sprawa bo dokumenty widze na biezaco  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marysia99 gaduła

|
Wysłany: Nie 19 Gru 2021, 0:07 Temat postu: |
|
|
Wybór odpowiedniej firmy księgowej to naprawdę poważna sprawa i tutaj trzeba podejść do tematu rozsądnie. Ja mogę polecić Wam to biuro rachunkowe w Otwocku - https://anavo-ksiegowosc.pl/ . Zapoznajcie się z ich ofertą. Poprowadzą Waszą księgowość wzorcowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
yours bywalec

|
Wysłany: Pon 20 Gru 2021, 0:40 Temat postu: |
|
|
Nowa-nienowa, musi mieć odpowiednie rozliczenia prowadzone, to znany fakt. A skoro tak, to może ja Wam podpowiem, że wiem, iż to biuro rachunkowe w Warszawie https://ksiegowawarszawa.com/ może Wam w tym pomóc. Znają się na osobach prywatnych, spółkach, przedsiębiorstwach państwowych i wielu innych sprawach. Moim zdaniem powinniście się nad tym zastanowić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inadilaxis53 początkujący

|
Wysłany: Wto 21 Gru 2021, 12:51 Temat postu: |
|
|
A ja sądzę że byłaby na ten temat owocna konwersacja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
erika52 początkujący

|
Wysłany: Pią 1 Kwi 2022, 13:28 Temat postu: |
|
|
Faktoring zyskuje coraz większą popularność, do czego z pewnością przyczyniły się obecne warunki gospodarcze. Firmy borykają się z nieuregulowanymi fakturami, kontrahenci żądają wydłużania terminów płatności, a na to wszystko nakłada się szeroka konkurencja. Nie jest łatwo prowadzić biznes. _________________ Faktoring Monevia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Sro 6 Kwi 2022, 17:24 Temat postu: |
|
|
Szukając profesjonalnej pomocy i jednocześnie skutecznego radzenia sobie z zachowaniem płynności w swojej firmie to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście również wzięli pod uwagę ofertę firmy Faktoria https://faktoria.pl/porada/faktoring w przypadku których można liczyć również na szereg przydatnych podpowiedzi, które ułatwią Wam zarządzanie swoją firmą i oczywiście radzenie sobie z wieloma problemami jak m.in niepłacący klienci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|