Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

łóżko

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lidia34
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 10 Lut 2022, 11:19    Temat postu: łóżko Odpowiedz z cytatem

Cześć. Jaki sklep ma w swojej ofercie łóżko ze stelażem podnoszonym. Znalazłam taki - www.edar.com.pl/stelaze-podnoszone-lozek. Co sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rory.wiegand
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 10 Lut 2022, 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z Was śpi bez ramy łóżka na samym materacu? Słyszałam, że jest to zdrowe dla naszych pleców.
Powrót do góry
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 2 Mar 2022, 0:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uwielbiam ogromne łóżka. Jest to must have w moim domu. Nie wyobrażam sobie spać na czymś malutkim, zwłaszcza, że mamy z mężem małe dzieci, które często śpią z nami. Dlatego zainwestowałam w taki model materaca https://selene.pl/produkty/materace/materace-200x200,2,17870 i myślę, że była to jedna z lepszych decyzji. Wybraliśmy wypełnienie hybrydowe, dzięki czemu mamy najwyższy komfort snu. Jeśli macie wybierać, to polecam ten model.
Powrót do góry
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 3 Kwi 2022, 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno na tę stronę https://lozka.net.pl/pol_m_Lozka-drewniane_Lozka-pietrowe_Lozka-pietrowe-niskie-250.html warto sobie na spokojnie zerknąć. Macie tam bowiem w ofercie wiele ciekawych i praktycznych propozycji, jeśli chodzi o łóżka tradycyjne oraz piętrowe. Wybór jest ogromny. Każdy znajdzie tam rozwiązanie, które będzie idealnie dopasowane do jego potrzeb oraz możliwości finansowych.
Powrót do góry
Adeks43
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 26 Cze 2022, 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie jeśli zabieracie się za poszukiwania stylowych i dobrze wykonanych propozycji, jeśli chodzi o łóżka do spania to może warto zerknąć do oferty Fabryki Dobrych Materacy, ponieważ świetnych propozycji w ich ofercie zdecydowanie nie brakuje. Do tego licząc na profesjonalizm obsługi i terminowość przeprowadzonych realizacji, także nam bez problemów udało się dobrać odpowiedni model. Dokładnie to Łóżko parterowe PANAMA w szarym kolorze. Złapana w bardzo fajnej cenie oczko
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: