|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Frania25 maniak

|
Wysłany: Pią 3 Gru 2021, 19:05 Temat postu: |
|
|
Mój małżonek lubi wędkarstwo i często wolny czas spędza w ten sposób. Sport jak każdy inny trochę kosztuje ale każdy powinien mieć hobby które pozwala mu się odprężyć. Zamówił sobie kulki proteinowe na karpia tutaj Optimalbaits Sklep specjalizuje się w produktach na połów karpia i ma świetną opinię wśród wędkarzy. Produkty tworzy Paweł Ślusarczyk na bazie swoich wieloletnich doświadczeń wędkarskich.
Ostatnio zmieniony przez Frania25 dnia Sro 5 Sty 2022, 17:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
terenniaa kandydat

|
Wysłany: Pon 6 Gru 2021, 9:34 Temat postu: |
|
|
Kasyna mnie nie kręcą. Z swojej strony mogę polecić naprawdę bogatą ofertę atrakcji od GoldenGift. jest do kupienia voucher na masaż, lot motolotnią lub balonem, nauka jazdy na nartach lub kolacja w ciemnościach. Ceny są atrakcyjne. Moc atrakcji czeka na chętnych. Bądź jednym z nich. Szczerze polecam!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiera22 uzależniony

|
Wysłany: Czw 9 Gru 2021, 18:38 Temat postu: |
|
|
Każdy powinien mieć jakieś hobby które go odpręża i daje mu siły. Ja kocham czytać więc moim ulubionym miejscem jest księgarnia internetowa gdzie zamawiam mnóstwo książek ze względu na wybór i ceny. Ostatnio zamówiłam taką pozycję https://www.taniaksiazka.pl/klatwiarze-holly-black-p-1584050.html a to nie koniec. |
|
Powrót do góry |
|
 |
feil.micaela początkujący

|
Wysłany: Nie 12 Gru 2021, 15:15 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem takie hobby to naprawdę super sprawa - pozdrawiam was wszystkich najserdeczniej jak się da! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marian63 bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Gru 2021, 14:04 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio zaintresowałem się myślistwem. Zasługa przyszłego teścia. Trafiłem na sklep tu https://mysliwy.bielsko.pl/ Bardzo dobrze zaopatrzony nie tylko w broń, ale też w inne akcesoria. Zastanawiam się co by wybrać na prezent urodzinowy dla teścia,taki by nie uznał mnie za laika. Może latarka outdoorowa lub porządny ogrzewacz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
detektyw88 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Katra kandydat

|
Wysłany: Pon 27 Gru 2021, 1:02 Temat postu: Jazda na nartach |
|
|
Ja lubię jeździć na nartach. Co roku z przyjaciółmi jeżdże w góry i zjeżdżamy ze stoków na nartach lub snowboardach. W tym roku postanowiłam spróbować jazdy na skuterze śnieżnym, taki sobie kupiłam https://brpwarszawa.pl/nasze-marki/lynx/. Na szczęście w Zakopanem spadło dużo śniegu i mogę śmigać Oby zima się nigdy nie skońćzyła  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Josicka kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Gru 2021, 15:27 Temat postu: |
|
|
Za dzieciaka też czytałam sporo książek, dzisiaj dalej się staram, ale różnie z tym bywa. Często zamiast książki sięgam po szkicownik i staram się coś rysować przed snem. Jest to naprawdę odprężające zajęcie, które daje dużo satysfakcji, o ile wie się jak rysować. Jednym z moich celów było opanowanie rysunku na poziomie, który będzie mnie satysfakcjonował. Nie obyło się bez lekcji rysowania, ale nie żałuje zainwestowanych pieniędzy. Hobby pozostanie ze mną na lata, więc to był dobry wybór. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Wysłany: Pią 18 Lut 2022, 23:55 Temat postu: |
|
|
Od jakiegoś czasu bardzo interesuję się architekturą krajobrazu. Myślę, że fajnie byłoby pracować w tym zawodzie ale jeśli chce się robić coś na poważnie to przydała by się konkretna, profesjonalna wiedza na ten temat. No a, że mam ostatnio sporo czasu to pomyślałam, że poświęcę go na studia. Bo jak nie teraz to kiedy Znalazłam nawet szkołę wyższą, gdzie można ukończyć studia na tym właśnie kierunku https://www.ssw-sopot.pl/architektura-krajobrazu/
Myślicie, że to dobry pomysł? Mój mąż trochę sceptycznie do tego podchodzi. Mówi, że to szalony pomysł żeby zaczynać studia. No ale ja na prawdę tego chcę. Co o tym myślicie? Mam próbować przekuć swoje hobby na zawód? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|