Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Przechowywanie butów

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rozza
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 11 Aug 2021, 11:13    Post subject: Przechowywanie butów Reply with quote

Hej jakie macie rozwiązania na przechowywanie butow mam ich dosc duzo leza w kacie w pokoju czasami wkładam je do pudelek ale wyciąganie z nich i szukanie odpowiedniej pary na wyjscie trwa wieki chcialabym jeszcze zaznaczyc ze mieszkam z rodzicami i moj pokoj to pokoj dzienny i sypialnia w jednym prosze o jakies proste ekonomiczne rady
Back to top
View user's profile Send private message
Arlettena
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 11 Aug 2021, 13:11    Post subject: Reply with quote

Nie trzymam butów w taki sposob. Lubię porządek tak wieć wszystko musi mieć u mnie miejsce ( na wierzchu mam jedna albo maksymalnie dwie pary butów, w ktorych obecnie chodzę).

Buty w których nie chodzę trzymam w pudełkach w szafie.

Buty w ktorych chodzę trzymam w szafe w przedpokoju. Polecam zajrzeć sobie na strone Górna półka:
https://gornapolka.com/kp/meble-przedpokoj/

Znajdziesz tam ładne meble na przedpokój, poszukaj tam odpowiednich dla siebie.
Back to top
regina112
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 13 Aug 2021, 8:48    Post subject: Reply with quote

Najlepiej mieć w przedpokoju takie miejsce, w którym bez trudu można przechowywać swoje obuwie. Na pewno warto zerknąć na https://www.edinos.pl/szafki-i-stojaki-na-buty , gdzie znajdziecie szeroki wybór szafek oraz stojaków na buty. Nawet na niewielkiej przestrzeni można znaleźć ciekawe opcje na przechowywanie swoich butów i sprawić, że wnętrze będzie przytulne i jednocześnie funkcjonalne.
Back to top
lenore68
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 15 Aug 2021, 8:52    Post subject: Reply with quote

Są specjalne organizery na buty. No i szafki na buty oczywiście też są.
Back to top
charlotte160
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 15 Aug 2021, 20:51    Post subject: Reply with quote

Świetne szafki na buty znajdziesz tutaj https://www.edinos.pl/szafki-i-stojaki-na-buty Trafiłam na nie dzisiaj, bo też musze zamówić jakąś szafkę na nasze obuwie. Do tej pory chowałam je w szafie w sypialni, ale nie mam tam zbyt wiele miejsca.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Mon 16 Aug 2021, 16:37    Post subject: Reply with quote

Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... https://presscontent.pl/artykuly-sponsorowane/
Back to top
zyta12
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 6 Feb 2022, 12:09    Post subject: Reply with quote

Myślę, że teraz nie ma problemów z przechowywaniem obuwia. Nie wiem czy wiesz, ale na rynku dostępne są odpowiednie szafki do butów. Wystarczy dobrze poszukać, a bez problemu takie kupisz. Popatrz na przykład tu https://topeshop.pl/ jest szeroki wybór mebli do przedpokoju, w tym takie szafki których szukasz.
Back to top
ohirthe
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 14 Mar 2022, 18:10    Post subject: Reply with quote

Dysponuje dużą ilością butów i miałam problem z uporządkowaniem ich. Z tego powodu postanowiłam powiększyć moją garderobę i zakupić do niej odpowiednie wyposażenie. Polecam takie rozwiązanie. Pozdrawiam.
Michalina89
maniak
maniak

PostPosted: Sun 4 Dec 2022, 14:07    Post subject: Reply with quote

Przyznam szczerze, że sama ostatnio zastanawiałam się, gdzie mogłabym znaleźć organizer na butyspacyshoe w dobrej cenie. Znajoma doradziła mi przecież że w ofercie sklepu Prosperplast można znaleźć bardzo duży wybór tego typu produktów, więc myślę że warto byłoby sobie tam zerknąć w wolnej chwili
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 5 Dec 2022, 8:42    Post subject: Reply with quote

Dla mnie to nie problem, bo nie mam dużo par
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce