Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

niepłodność

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 29 Lip 2021, 9:26    Temat postu: niepłodność Odpowiedz z cytatem

Witam. Niestety czasem bywa tak, że staramy się kilka lat o dziecko i nam się nie udaje. My z mężem staraliśmy się cztery lata. Dopiero pomogli nam w klinice https://parens.pl/ . Pracują tutaj wspaniali lekarze, którzy wspaniale się wami zajmą.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 19 Sie 2021, 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas tak bylo, lata staran i nic smutny dopiero na wizycie w szpitalu Medicover podczas bardzo dokladnego usg okazalo sie, ze mam endometrioze i ze prawdopodobnie przez to nie moge zajsc w ciaze. jakis czas temu mialam operacje przy asyscie robota da Vinci
Powrót do góry
kermia
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 18 Lip 2022, 4:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też miałam problem z zajściem w ciążę, kilku specjalistów w rodzinnym mieście nie dawało mi w ogóle szansy na posiadanie potomstwa, ale nie poddawałam się i szukałam konkretnej kliniki, która udzieli mi fachowej pomocy. Podczas spotkania u znajomych narzeczona kolegi męża zwierzyła mi się, że też miała ten problem i udało jej się go zażegnać dzięki klinice https://klinika-artemida.pl/ i dlatego zaszła w ciążę. Dzięki jej radzie zgłosiłam się do tej kliniki i po trzech miesiącach od rozpoczęcia leczenia udało mi się zajść w ciążę. Aktualnie jestem w 34 tygodniu ciąży, dziecko jest zdrowe, co wykazały nawet badania prenatalne. Jeżeli wątpicie w skuteczne leczenie niepłodności to nie radzę, bo aktualnie medycyna jest rozwinięta, czego jestem przykładem.
Powrót do góry
adam987
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 28 Lut 2023, 7:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może to wina faceta?
Powrót do góry
noya
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 28 Lut 2023, 7:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli tak to jest taki suplement Androman który ma w składzie między innymi cynk i selen a wiadomo że te mikroelementy poprawiają jakość nasienia
Powrót do góry
kamyczek25
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 6 Mar 2023, 8:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A kojarzycie ten suplement https://zarapharm.com/pl/product/nmn-nad-booster-30-gr ? przy staraniach o zajscie w ciaze na pewno nie zaszkodzi, a moze pomoc
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: