Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Szukam prawnika

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lola42
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 12 Mar 2021, 11:29    Temat postu: Szukam prawnika Odpowiedz z cytatem

Mam wezwanie do sądu i szukam prawnik gorzów wielkopolski. Możecie kogoś polecić?uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 9 Maj 2021, 10:38    Temat postu: porada prawna Odpowiedz z cytatem

A może szukasz porady prawnej online? Polecam ci zapoznać się z najlepszą firmą jaką jest https://ekancelaria.tv/ , doskonale potrafią doradzić, szybko odpowiadają na wiadomości, a to wszystko w dobrej cenie.
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 7 Lip 2021, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety nie polecę żadnego prawnika, gdyż ja jeszcze do tej pory nie miałam okazji aby z takich usług korzystać. Na ten moment w głównej mierze staram się samodzielnie czytać i zwiększać swoją wiedzę. Bardzo ciekawie na stronie https://roztocze.net/pl/651_materialy_partnera/345073_prawo-podatkowe---kiedy-warto-skorzystac-z-pomocy-specjalisty.html opisano to kiedy specjalista przyda nam się w kwestii prawa podatkowego.
Powrót do góry
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 15 Lip 2021, 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A z pomocy tej kancelarii https://www.radcawysocki.pl/dla-biznesu/ już korzystaliście? Jeśli nie, to myślę, że warto się tam rozejrzeć. Oferuje ona kompleksowy zakres usług, szczególnie jeśli chodzi o obsługę firm. Myślę, że taka profesjonalna pomoc może wam nie raz pomóc wyjść z różnych małych i dużych problemów.
Powrót do góry
Klarysynka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 20 Sie 2021, 6:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam kancelarię mecenasa Pawła Odoleckiego http://adwokatodolecki.elk.pl/, zajmuje się on wieloma dziedzinami prawa, w tym także prawem cywilnym. Ma kancelarię w Ełku, ale przyjmuje sprawy z całego kraju. W swojej pracy kieruje się zasadami etyki zawodowej, dba o zachowanie wysokich standardów w każdym aspekcie wykonywanej pracy. Zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług, przejrzystość co do zasad współpracy oraz rzetelność i terminowość w realizowaniu zleceń.
Powrót do góry
arvena
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 30 Sie 2021, 16:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie bezcenna była pomoc adwokata Łukasza Węgłowskiego podczas rozwodu, sprawa była mega trudna ale on sobie ze wszystkim świetnie poradził, nawet wywalczył wysokie alimenty bez problemu
Powrót do góry
ywilliamson
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 2 Wrz 2021, 8:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zależy, jakiego typu jest ta sprawa. Jeżeli chodzi o prawników zajmujących się firmami i biznesem, to polecam znaleźć firmę, która zajmuje się stałą obsługą prawną firm. Dzięki temu zawsze będziemy mieli możliwość zgłosić się do takiego prawnika, a dodatkowo będziemy mogli skorzystać z audytów, porad prawnych, konsultacji w zakresie stosowania prawa w firmie, opinii prawnych z zakresu działalności przedsiębiorstwa. Tacy prawnicy sporządzają dla nas również umowy, projekty umów itp. Myślę, że to ułatwia pracę i prowadzenie swojej firmy. Pozdrawiam! Very Happy
Powrót do góry
duff231
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 1 Paź 2021, 14:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobór dobrego prawnika to ważna sprawa, dobrze jest popytać się i przejrzeć oferty. Ostatnio znalazłam taką kancelarie prawną https://kancelariamcm.pl/. Mają doświadczenie i profesjonalizm, zajmują się różnymi dziedzinami prawa więc na pewno znajdziesz dobrą poradę.
Powrót do góry
klocko.rhett
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 12 Paź 2021, 9:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszukuję prawnika w Warszawie, pomożecie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: