|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lola42 bywalec

|
Wysłany: Pią 12 Mar 2021, 11:29 Temat postu: Szukam prawnika |
|
|
Mam wezwanie do sądu i szukam prawnik gorzów wielkopolski. Możecie kogoś polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Nie 9 Maj 2021, 10:38 Temat postu: porada prawna |
|
|
A może szukasz porady prawnej online? Polecam ci zapoznać się z najlepszą firmą jaką jest https://ekancelaria.tv/ , doskonale potrafią doradzić, szybko odpowiadają na wiadomości, a to wszystko w dobrej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
sowa4 gaduła

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2021, 14:10 Temat postu: |
|
|
A z pomocy tej kancelarii https://www.radcawysocki.pl/dla-biznesu/ już korzystaliście? Jeśli nie, to myślę, że warto się tam rozejrzeć. Oferuje ona kompleksowy zakres usług, szczególnie jeśli chodzi o obsługę firm. Myślę, że taka profesjonalna pomoc może wam nie raz pomóc wyjść z różnych małych i dużych problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klarysynka kandydat

|
Wysłany: Pią 20 Sie 2021, 6:09 Temat postu: |
|
|
Polecam kancelarię mecenasa Pawła Odoleckiego http://adwokatodolecki.elk.pl/, zajmuje się on wieloma dziedzinami prawa, w tym także prawem cywilnym. Ma kancelarię w Ełku, ale przyjmuje sprawy z całego kraju. W swojej pracy kieruje się zasadami etyki zawodowej, dba o zachowanie wysokich standardów w każdym aspekcie wykonywanej pracy. Zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług, przejrzystość co do zasad współpracy oraz rzetelność i terminowość w realizowaniu zleceń. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2021, 16:04 Temat postu: |
|
|
Dla mnie bezcenna była pomoc adwokata Łukasza Węgłowskiego podczas rozwodu, sprawa była mega trudna ale on sobie ze wszystkim świetnie poradził, nawet wywalczył wysokie alimenty bez problemu |
|
Powrót do góry |
|
 |
ywilliamson początkujący

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2021, 8:32 Temat postu: |
|
|
Zależy, jakiego typu jest ta sprawa. Jeżeli chodzi o prawników zajmujących się firmami i biznesem, to polecam znaleźć firmę, która zajmuje się stałą obsługą prawną firm. Dzięki temu zawsze będziemy mieli możliwość zgłosić się do takiego prawnika, a dodatkowo będziemy mogli skorzystać z audytów, porad prawnych, konsultacji w zakresie stosowania prawa w firmie, opinii prawnych z zakresu działalności przedsiębiorstwa. Tacy prawnicy sporządzają dla nas również umowy, projekty umów itp. Myślę, że to ułatwia pracę i prowadzenie swojej firmy. Pozdrawiam!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
duff231 bywalec

|
Wysłany: Pią 1 Paź 2021, 14:34 Temat postu: |
|
|
Dobór dobrego prawnika to ważna sprawa, dobrze jest popytać się i przejrzeć oferty. Ostatnio znalazłam taką kancelarie prawną https://kancelariamcm.pl/. Mają doświadczenie i profesjonalizm, zajmują się różnymi dziedzinami prawa więc na pewno znajdziesz dobrą poradę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klocko.rhett początkujący

|
Wysłany: Wto 12 Paź 2021, 9:09 Temat postu: |
|
|
Poszukuję prawnika w Warszawie, pomożecie? |
|
Powrót do góry |