|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Pon 12 Lip 2021, 11:23 Temat postu: Remont mieszkania jak przeprowadzić |
|
|
Chcę wyremontować mieszkanie i zastanawiam się jak się za to zabrać. Kupiłam mieszkanie deweloperskie.
Czy brać projektanta czy moze jednak projektować samodzielnie? _________________ Przyszła panna młoda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagnam gaduła

|
Wysłany: Pon 12 Lip 2021, 12:12 Temat postu: |
|
|
Korzystałam z projektów łazienek, resztę projektował sama. Na początek zastanów się nad kolorystyką, jak już mniej więcej wybierzesz kolory ścian to poszukaj pasującej podłogi (nie na odwrót, bo może się okazać, że wybierzesz podłogę, ale nie przemyślisz reszty i trzeba będzie rezygnować z jakiegoś koloru). Od razu pomyśl też o kolorze drzwi wewnętrznych.
Pomierz wszystko, popatrz jakie meble Ci się podobają, mniej więcej zaplanuj ich ustawienie i wtedy zaplanuj gniazdka elektryczne w odpowiednich miejscach. Lepiej żeby było ich za dużo niż za mało.
Nie wiem skąd jesteś ale jeśli z Warszawy, polecam kontakt z nimi
https://adrem.org.pl/cennik/
Jest to świetna ekipa z dużym doświadczeniem, aczkolwiek od razu zaznaczam, ze dobrze jest dopytać sie o terminy uslug z wyprzedzeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Wysłany: Wto 13 Lip 2021, 12:18 Temat postu: |
|
|
Przeprowadzenie remontu często będzie wieloetapowe, więc warto dobrze to zaplanować. Przykładowo ostatni etap to profesjonalne środki czyszczące i praca nad odpowiednim wysprzątaniem naszego wyremontowanego mieszkania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
banos początkujący

|
Wysłany: Sro 14 Lip 2021, 10:41 Temat postu: |
|
|
jeśli chodzi o przeprowadzenie remontu to ważną kwestią na pewno jest znalezienie odpowiedniej ekipy remontowej. poczytaj sobie na temat tego jak znaleźć tą najlepszą tutaj |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|