|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Happy.M bywalec

|
Posted: Sun 8 Feb 2026, 13:42 Post subject: Polecany deweloper |
|
|
Słuchajcie, szukam nowego lokum i trafiłam na stronę activa z ofertą w Pruszczu Gdańskim: https://activa.pl/oferta/mieszkania-pruszcz-gdanski Bardzo podobają mi się ich układy mieszkań.
Czy są tu osoby, które również biorą pod uwagę activa przy wyborze mieszkania? A może już tam mieszkacie i możecie powiedzieć coś o samej lokalizacji tych inwestycji? Chcę wiedzieć, czy w pobliżu są fajne miejsca na spacery i czy infrastruktura (sklepy, szkoły) faktycznie jest "pod ręką". |
|
| Back to top |
|
 |
noya gaduła

|
Posted: Tue 28 Apr 2026, 18:43 Post subject: |
|
|
| Szukajcie też w Redzie, tam będzie taniej i spokojniej. Powstaje tam osiedle Niebieski Bursztyn a zainteresowały mnie tamtejsze mieszkania bo do bardzo dobra lokalizacja i dobry dojazd do Trójmiasta |
|
| Back to top |
|
 |
doti uzależniony

|
Posted: Thu 21 May 2026, 11:05 Post subject: |
|
|
A czy ktoś z Was kojarzy może dewelopera, który realizuje inwestycję Woodland Houses niedaleko Warszawy ? Nie ukrywam, ze chcemy sprzedać mieszkanie w stolicy i kupić dom gdzieś pod miastem  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce