|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Pią 18 Gru 2020, 10:53 Temat postu: Materace z kokosem |
|
|
Polecacie materace nawierzchniowe? Śpię na kanapie i nie planuję na razie kupna łóżka, więc zastanawiam się nad tego typu materacem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wafelka bywalec

|
Wysłany: Pią 12 Lut 2021, 13:59 Temat postu: |
|
|
Ja akurat zadecydowałam i kupiłam materac od https://materacyk.pl/ To była bardzo dobra inwestycja, bardzo zadowolona jestem, a mój kręgoslup jeszcze bardziej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Czw 25 Sie 2022, 18:06 Temat postu: |
|
|
W mojej ocenie jak najbardziej warto poświęcić więcej uwagi na wybór jak najlepszej opcji jeśli chodzi o materac i akurat w mojej opinii poszukiwania warto rozpocząć od FDM. Tym bardziej, że tutaj trafiłem na bardzo dobry artykuł z którego dowiecie się jakie są bardzo dobre materace do spania i które na pewno świetnie się sprawdzą również u Was i skutecznie poprawią jakość snu z zachowaniem odpowiedniej twardości. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Sro 23 Sie 2023, 11:30 Temat postu: |
|
|
Niebyle jakie ma materace piankowe sklep Art-Medic - także w razie czego możecie sprawdzić sobie ich oferty, bo naprawdę robią wrażenie. Macie tam materace o właściwościach prozdrowotnych, które spełniają wszelkie standardy. Dopasowują się świetnie do ciała i zapewniają pełen komfort. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maggio.karlie początkujący

|
Wysłany: Wto 17 Paź 2023, 19:33 Temat postu: |
|
|
Urządzając sypialnię, pamiętamy na ogół o wszystkim, tylko nie o tym, co najważniejsze. Starannie dobieramy meble i dodatki, poświęcamy dużo czasu na wybór koloru ścian, odpowiednich zasłon, nawet pościeli. A materac? Niestety, najczęściej kupowany jest ten, który rozmiarem pasuje do łóżka. To błąd, bo materac, chociaż niewidoczny, jest najważniejszym elementem wyposażenia sypialni. _________________ Jak nie kupować materaca - 5 najczęstszych błędów |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartell.jessy początkujący

|
Wysłany: Czw 19 Paź 2023, 14:01 Temat postu: |
|
|
Nigdy wcześniej o takich materacach nie słyszałam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Pon 31 Mar 2025, 15:14 Temat postu: |
|
|
To ja po długich poszukiwaniach, znalazłam idealny materac lateksowy 120x200 na stronie Emlar. Według mnie ten materac jest naprawdę świetny i solidnie został wykonany, także uważam że warto.... Myślę, że tam znajdziecie coś dla siebie idealnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2025, 7:34 Temat postu: |
|
|
Bogatą i atrakcyjną ofertę materacy, łóżek, stelaży i innych elementów wyposażenia sypialni posiada sklep https://mkfoamsklep.com/ Od 20 lat są największym dystrybutorem polskiej firmy MK Foam Koło, produkującej renomowane materace. Oferowane przez nich produkty powstają przy użyciu nowoczesnych metod produkcji z wykorzystaniem najlepszych jakościowo surowców. |
|
Powrót do góry |
|
 |
noya bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|