|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
papatki19 gaduła

|
Posted: Tue 6 Jul 2021, 14:46 Post subject: wycieczka |
|
|
| Hej, planuję wakacje i postanowiła, że w tym roku zostanę w Polsce. Dlatego też poszukuje biura podróży, które zorganizuje całą wycieczkę. Znajoma poleciła mi biuro konsorcjum.pl. Znacie tę firmę? Jakie są Wasze wrażenia? |
|
| Back to top |
|
 |
darrel31 początkujący

|
Posted: Tue 6 Jul 2021, 23:12 Post subject: |
|
|
| Podróże w Polsce zawsze planuję na własną rękę. |
|
| Back to top |
|
 |
AnnaB26 początkujący

|
Posted: Mon 12 Jul 2021, 13:16 Post subject: wycieczka |
|
|
byłam niedawno nad naszym morzem i ... nie polecam. Jeśli nie musisz, nie wyjeżdżaj. Zostań w domu. Nie dość, że ludzi pełno, to jeszcze nikt nie nosi maseczek w lokalach, sklepach - ogólnie - w pomieszczeniach zamkniętych. Nikt nie dezynfekuje rąk. Dzieciaki biegają, wszystkiego dotykają, liżą...
M A S A K R A jakaś ! A do tego - w aptekach kolejki. |
|
| Back to top |
|
 |
Darialux26263 kandydat

|
Posted: Fri 6 Aug 2021, 10:55 Post subject: |
|
|
Ja uwielbiam jeździć nad polskie morze i zawsze wybieram Sarbinowo Zatrzymuje się u https://pokoje24sarbinowo.pl/ i serdecznie polecam, bo mają ładne pokoje w super cenach i bliziutko do morza  |
|
| Back to top |
|
 |
uzka uzależniony

|
Posted: Fri 6 Aug 2021, 16:28 Post subject: |
|
|
| Tutaj są naprawdę super miejsca noclegowe nad morzem, my co roku korzystamy z tej strony i zawsze jesteśmy zadowoleni z noclegów. Jak dla mnie jedna z najlepszych opcji rezerwacji. |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Sat 14 Aug 2021, 13:51 Post subject: |
|
|
| Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten link https://presscontent.pl/artykuly-sponsorowane/ |
|
| Back to top |
|
 |
Aniela1 bywalec

|
Posted: Sun 15 Aug 2021, 14:45 Post subject: |
|
|
| W Polsce jest naprawdę dużo różnych ciekawych miejsc, gdzie mogą nas spotkać nie lada atrakcje. Na przykład Sanok spływy to impreza, o której słyszałam już od dawna ale dopiero teraz możemy z rodzinką zaplanować taki wyjazd. Pontony, na których się pływa są bezpieczne i wszyscy są wyposażeni w asekuracyjne kamizelki. |
|
| Back to top |
|
 |
tigerr bywalec

|
Posted: Fri 3 Sep 2021, 8:58 Post subject: |
|
|
| Także jestem zdania, że w Polsce jest wiele miejsc wartych zwiedzenia. Ale i tak uważam, że taki wyjazd zagraniczny to jednak dużo bardziej pewniejsza pogoda i widoki. I tak padło w tym roku na Grecję. Ale nie chcemy cały czas leżeć na plaży więc sprawdzałam jakiego typu atrakcje są tam dostępne. I tak koleżanka znalazła taką ofertę https://www.sailor.pl/pl/czartery-jachtow-w-grecji która nie powiem bardzo mnie zainteresowała. |
|
| Back to top |
|
 |
omel33 maniak

|
Posted: Tue 14 Sep 2021, 7:15 Post subject: |
|
|
| Jak często podróżujecie, jakie macie hobby? Osobiście chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie sklep ze sprzętem górskim i turystycznym . Jeżeli jesteście zainteresowani lub macie jakieś pytania, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie. |
|
| Back to top |
|
 |
pearlie81 początkujący

|
Posted: Thu 16 Sep 2021, 15:34 Post subject: |
|
|
| Gdzie polecacie wyjechać w październiku? |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce