|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bezniku gaduła

|
Posted: Mon 9 Oct 2023, 11:18 Post subject: Bransoletka Pandora |
|
|
Cześć Kochane!
Potrzebuje pomocy w wyborze prezentu dla szefowej...Ma niedługo 40-ste urodziny i zastanawiamy się co jej kupić. Mi w oko wpadła bransoletka Pandora. Wydaje mi się, że to dobry prezent, chociaż koleżanki z zespołu mają inne zdanie. Jak sądzicie - wypada kupić szefowej biżuterię? |
|
| Back to top |
|
 |
jayne.witting początkujący

|
Posted: Mon 9 Oct 2023, 14:34 Post subject: |
|
|
| Ile taka bransoletka kosztuje? |
|
| Back to top |
|
 |
Pala bywalec

|
Posted: Tue 10 Oct 2023, 10:37 Post subject: |
|
|
Myślę, że to całkiem dobry pomysł na prezent. Tylko musicie być pewne w jakiej biżuterii wasza szefowa gustuje bo wiesz, są różne preferencje. Na Ceneo widziałam bardzo duży wybór bransoletek Pandora od około 300 zł. Jak się złożycie w kilka osób, to nie wyjdzie dużo Do tego dorzuciłabym jakieś czekoladki czy dobra kawę. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce