|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Nie 30 Kwi 2023, 22:01 Temat postu: Czapka Guess |
|
|
hej,
w tym roku wybieramy się po raz pierwszy na zagraniczne wakacje i musze pokupić różne rzeczy i akcesoria na wyjazd. Na pewno niezbędna będzie czapka albo jakiś kapelusz. W oko wpadły mi czapki Guess z daszkiem a także kapelusz w jasnych kolorach. Ma ktoś z was czapki Guess? Są warte swojej ceny?
Ostatnio zmieniony przez bezniku dnia Pon 15 Maj 2023, 6:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pala bywalec

|
Wysłany: Wto 2 Maj 2023, 21:17 Temat postu: |
|
|
hej, no racja, że na wyjazd wakacyjny trzeba się przygotować Zakładam, że jedziesz w jakieś miejsce z dużą ilością słońca, więc zarówno czapka, jak i kapelusz są dobrym rozwiązaniem. Moim zdaniem warto mieć i to i to, bo wiadomo, że np. kapelusz nie zawsze pasuje do każdej stylizacji (moim zdaniem bardziej sprawdzi się na plażę, niż na spacer po zabytkowym centrum). Co do twojego pytania - tak jak najbardziej Guess jest warty swojej ceny. To jest zakup na wiele sezonów, od siebie polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Wysłany: Pią 5 Maj 2023, 11:43 Temat postu: |
|
|
Czapki Guess są super, nie tylko są zrobione z bardzo dobrego materiału, ale też są wykończone bardzo estetycznie. Ja mam dwie czapki Guess i sprawdzają się super, noszę je już chyba trzeci sezon. Co do wyjazdu nad morze to faktycznie wzięłabym i czapkę i kapelusz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|