Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

makijaż - pilne!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agatka737399
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 29 Cze 2021, 15:30    Temat postu: makijaż - pilne! Odpowiedz z cytatem

Cześć! Kolega zaprosił mnie na wesele jako osobę towarzyszącą i na cito potrzebuję znaleźć kosmetyczka oława, która wykonałaby mi makijaż i manicure. Wszędzie już są zajęte terminy, wolne są tylko w http://e-beautyexpert.pl/. Macie jakieś opinie na temat tego salonu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
edytapos
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 2 Lip 2021, 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja go nie znam, ale może lepiej pomalować się sama niż ryzykować?
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 2 Lip 2021, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie ja zazwyczaj staram się samodzielnie malować i jestem wręcz zdania, że jest to coś niezwykle ważnego. Całkiem niedawno także natrafiłam na fajny ranking nhttps://aola.pl/najlepsze-kremy-pod-makijaz/ i już wiem jaki krem pod makijaż jest po prostu najlepszy.
Powrót do góry
yours
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 24 Lip 2021, 12:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może odwiedź sklep Lashbrow . Tu znajdziesz najróżniejsze kosmetyki do ciała i także do malowania się. Ja to głównie sprawdzam tam teraz akcesoria. Kto wie, może akurat i Tobie się tam spodoba. Nie ma to jak malowanie się ładnie i niecodziennie.
Powrót do góry
MagdaNaZdrowie
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 26 Lip 2021, 6:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też potrzebuję dobrego makijażu! Za 2 dni cywilny, a ja wyglądam jak biedronka po weekendzie nad jeziorem, podczas którego strasznie pogryzły mnie komary. Albo może wiecie jak złagodzić ugryzienie komara, ale możliwie jak najszybciej? ;(
Powrót do góry
Gibran4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 11 Sie 2021, 7:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może same sobie ogarniecie? Ja już mam rękę do siebie, wiem co mi bardziej służy a co nie:) Sprawdzone kosmetyki to jest najważniejsza rzecz. Super sprawdza się u mnie nivea podkład. Akurat podkładu to bardzo długo szukałam odpowiedniego.
Powrót do góry
ynos89
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 12 Sie 2021, 10:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Będąc w temacie, także chciałabym was o coś zapytać. Otóż ciepłych dni będzie już coraz mniej, a ja zdałam sobie sprawę, że nie robiłam jeszcze żadnego nowego makijażu na lato. Macie może jakiś make-up do polecenia? Zbieram inspirację i na razie najbardziej do gustu przypadł mi ten https://www.biotebal.pl/rzesy-pielegnacja-i-makijaz/egzotyczny-makijaz-na-lato tutaj. Bardzo mi się podoba i widzę, że by mi pasował. Dobre jest też to, że w tym miejscu wszystko pokazane jest bardzo dokładnie, krok po kroku.
Powrót do góry
hubert37
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 26 Lis 2021, 23:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Biura serwisowane https://optioffice.pl/biura-serwisowane Dbamy o sprawy prawne,administracyjne i księgowe naszych kleintów dając przy tym wygodne miejsce do pracy z pełnym komfortem.
Powrót do góry
sylwia4012
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 28 Lis 2021, 19:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak z terminami, ale podpytaj u nich http://sekretpiekna.net.pl/ - jeden z lepszych makijaży okazjonalnych jaki do tej pory miałam, widziałam - trwały, bez efektu tapety
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: