Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Firma sprzątająca
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wilow154
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 15 Cze 2021, 10:47    Temat postu: Firma sprzątająca Odpowiedz z cytatem

Cześć,
Potrzebuję pilnie firmy, która oferuje sprzątanie wrocław. Natknęłam się na http://blysk-lux.pl/, ale może macie jakieś doświadczenie z nimi? uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
welonik
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 21 Cze 2021, 8:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sama zastanawiam się nad tym czy by nie poszukać jakieś dobrej i sprawdzonej firmy sprzątającej. Dlatego też w tym celu zaczęłam przeszukiwać internet bo jednak tam dużo szybciej można czegoś bardziej konkretnego dowiedzieć się. I tak też między innymi natrafiłam na sprzątanie wrocław dzięki czemu w moim domu będzie czysto i w ogóle.
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 21 Cze 2021, 16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każda firma sprzątająca na pewno potrzebuje do działania akcesoriów i sprzętu profesjonalnego. W tym https://www.leifheitsklep.pl/pl-pl/okna-i-kurz/4896 sklepie internetowym można taki zamówić. Ten producent jest na rynku już wiele lat i mają doświadczenie, warto zamówić na pewno tam.
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 22 Lip 2021, 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety ja w tym zakresie nie pomogę gdyż sama nigdy nie korzystałam z usług takich firm sprzątających. Za to wiem jak bardzo ważną sprawą jest na pewno posiadanie dobrej jakości chemii do sprzątania. Myślę, że im więcej sprzątamy to na pewno wtedy jest po prostu czyściej.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 27 Lip 2021, 21:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A nie zastanawialiście się może nad tym, czy nie zdezynfekować swojego mieszkania po pandemii? Tutaj : https://www.prestiger.pl/aktualnosci/dezynfekcja-warszawa-pandemia-czy-to-konieczne/ znalazłam bardzo ciekawy artykuł, który w ciekawy sposób mówi o odpowiedniej dezynfekcji pomieszczeń po covidzie. Myslę, ze warto podejść do tego tematu rozsądnie i faktycznie przemyśleć wynajęcie takiej firmy.
Powrót do góry
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 17 Sie 2021, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli natomiast będziecie szukać firmy do sprzątania osiedli to polecam zajrzeć na https://greenpointpp.pl/oferta/sprzatanie-osiedli/. Są zdecydowanie najlepsi!
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 21 Lis 2021, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli zależy wam na profesjonalnym w praniu i wyprasowaniu waszych ciuchów, to najlepiej będzie, jak zgłosić się do firmy pralnia-warszawianka.pl. Moim zdaniem, pracują tam sami profesjonaliści, którzy doskonale znają się na swojej pracy. Na pewno będziecie zadowoleni z ich usług
Powrót do góry
darma
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 21 Gru 2021, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto postarać się o kontakt do sprawdzonej i zaufanej firmy sprzątającej. Jeżeli mieszkacie na terenie Katowic, to polecam wam zgłosić się do https://www.sprzatanie-katowice.com/ Osoby tam pracujące rzetelnie wykonują swoje zadania.
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 24 Gru 2021, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem zawsze powinniście stawiać na takie rozwiązania, które realnie moglyby okazać się dla Was najkorzystniejsze w zakresie dbania o czystość w poszczególnych pomieszczeniach. Na stronie https://mopy-ceg.pl/c/25/wozki-do-sprzatania-sprzet-do-sprzatania.html widziałam specjalnie przygotowane wózki do sprzątania. Moim zdaniem jeśli planujecie rozwój Waszej firmy sprzątającej, to jednak tego typu sprzęty mogą realnie okazać się dla Was przydatne. Co sądzicie na ten temat?
Powrót do góry
lejla
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 5 Sty 2022, 6:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znalezienie dobrej i rzetelnej ekipy sprzątającej z pewnością nie należy do łatwych wyzwaniem. Bo w końcu musi być to taka firma, której możemy zaufać. Moja koleżanka ostatnio świetnie trafiła. A mianowicie skorzystała z usług sprzątanie Bydgoszcz i jest bardzo zadowolona. Naprawdę dobrze wykonują swoje obowiązki.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: