|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
linak gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2021, 14:53 Temat postu: |
|
|
Praktycznie też powinnam zrobić badania. Miałam nawet niedawno kurację żelem papilocare kiedy powiedziałam lekarzowi, że mogłam się zarazić hpv a ten żel stosuje się wspomagająco w leczeniu zmian śródnabłonkowych wywołanych przez wirus HPV w obrębie błony śluzowej szyjki macicy i pochwy |
|
Powrót do góry |
|
 |
oskar099 początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kapustkowa bywalec

|
Wysłany: Pon 22 Mar 2021, 13:51 Temat postu: |
|
|
Nigdy tak naprawdę nie wiadomo czy coś nas dopadnie czy nie no i kiedy, także takie badania są jak najbardziej wskazane. U mnie w rodzinie było już kilka nowotworów w tym rak nerki. Na szczęście wujka wyleczono w szpitalu Mazovia, ale to dlatego że nie zgłosił się w ostatniej chwili tak naprawdę. Zastosowali u niego nowoczesną formę leczenia jaką jest robot da vinci. Zaletą takiego urządzenia jest bez wątpienia mniejsza liczba zdarzeń niepożądanych oraz skrócenie okresu hospitalizacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
noya bywalec

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2021, 17:24 Temat postu: |
|
|
A wiesz że słyszałam o operacja przy asyście tego robota? W szpitalu Medicover operuje się endometriozę między innymi z jego użyciem. Wiem że takie zabiegi są małoinwazyjne i szybko pacjenci dochodzą do siebie |
|
Powrót do góry |
|
 |
bota6 bywalec

|
Wysłany: Pon 29 Mar 2021, 15:35 Temat postu: |
|
|
Wsparcie w sferze zdrowotnej, jest ważne, szczególnie jeśli ten aspekt zaczyna nieco szwankować. To bardzo ważna kwestia, która wymaga przede wszystkim zwrócenia uwagi na kwestie poszczególnych elementów. Gdy np. pojawiają się problemy ze słuchem, nie należy zwlekać. Możliwe, że niezbędny będzie tu aparat słuchowy, który im szybciej zostanie założony, tym lepiej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barksi uzależniony

|
Wysłany: Pon 3 Maj 2021, 9:51 Temat postu: |
|
|
Sporo teraz się słyszy o chorobach nowotworowych, dlatego też jeśli borykacie się z takim problemem, to zajrzyjcie na stronę https://www.zwrotnikraka.pl/ myślę, że te informacje potrzymają was na duchu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|