View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Juliuszrat początkujący

|
Posted: Mon 13 Jun 2022, 11:01 Post subject: Walka o dzieci.. |
|
|
Hej, walczę z mężem o opiekę nad dziećmi. 3 i 9 lat. On ma dobrego prawnika i grozi, że zupełnie pozbawi mnie opieki rodzicielskiej, żeby nie musieć się ze mną widywać. Koleżanka z pracy poleciła mi jednego prawnika z Sosnowca https://www.adwokatleszczynska.pl/prawo-rodzinne/rozwod/, któremu podobno często udaje się przy takich sprawach wygrać. Zależy mi na kimś dobrym, niekoniecznie z Katowic.
Macie może jeszcze jakieś namiary na prawników, którzy specjalizują się tego typu sprawach nad opieką dzieci? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce