Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wasze dzieciaki lubią drewniane zabawki?
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki
View previous topic :: View next topic  
Author Message
welonowa89
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sat 11 Nov 2017, 18:03    Post subject: Wasze dzieciaki lubią drewniane zabawki? Reply with quote

Jestem ciekawa czy wasze dzieciaki lubią drewniane zabawki.
Co o tym sądzicie?
Tutaj https://www.hulahop.pl/wiadomosc/zabawki-drewniane-dla-dzieci-jakie-wybrac-dla-chlopca-i-dziewczynki/2862/ czytałam o takich, które są kupowane najchętniej.
Może coś podpowiecie?
Back to top
View user's profile Send private message
darful
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 29 Nov 2017, 11:56    Post subject: Reply with quote

Myślę że tak...
Ostatnio w naszej rodzinę furorę robi taka lokomotywa z wagonikami https://fokastara.pl/drewniany-tor-kolejka.html
Gwarantowana zabawa dla dzieciaków a dla dorosłych więcej czasu dla siebie oczko
Dobrze,że takie drewniane zabawki wracają do łask!

Planujecie pożyczyć na wesele?
Koniecznie odwiedźcie moją stronę i skorzystajcie!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
makowa_panienka
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 27 Jul 2018, 10:34    Post subject: Reply with quote

Sądzę, że dobrą opcją w tym obszarze może być popytanie się znajomych. To w wielu przypadkach przynosi dość dobre rezultaty uśmiech
forfiterka
kandydat
kandydat

PostPosted: Sat 4 Aug 2018, 23:48    Post subject: Reply with quote

Pewnie ze fajny pomysl uśmiech Takie zabawki daja dzieciom rownie duzo frajdy co te grajace i kolorowe. Wiem z doswiadczenia, bo wlasnie dla chrzesnicy kupilam taki komplet drewnianych zabawek w sklepie u Jana - http://zabawki.orf.pl/oferta/ - byla zachwycona - zreszta nadal jest bo za kazdym razem jak przychodze to sie nimi bawi uśmiech
Back to top
mikolajseo3
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 3 Sep 2018, 18:36    Post subject: Reply with quote

Zabawki tego typu to super sprawa. Świetny pomysł!
View user's profile Send private message Visit poster's website
Emkaolka0
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 11 Sep 2018, 20:15    Post subject: Reply with quote

Też w sumie tak uważam, jednak moje dziecko raczej nie jest fanem tego typu zabawek. Dużo lepiej u mnie w domu sprawdzają się zabawki pluszowe. Te świetnie się spisują niezależnie od wieku dzieci, a nawet i wśród dorosłych duże pluszaki są bardzo popularne, wiadomo, że głównie wśród kobiet ;D Na stronie https://nodik.pl/zabawki-pluszowe-c-18.html znajdziecie sporo propozycji pluszaków, w tym także zabawki pluszowe edukacyjne. Możecie znaleźć tam np. pluszaki które uczą dzieci liczyć, kolorów, nazw zwierząt itp uśmiech
Back to top
majkagrajka5
kandydat
kandydat

PostPosted: Sat 29 Sep 2018, 20:04    Post subject: Reply with quote

Drewniane zabawki są spoko, ale nie każde nadają sie dla małych dzieci. Więcej porad można znaleźć tu http://www.bubumarket.pl/
Back to top
doti
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 29 Oct 2018, 16:18    Post subject: Reply with quote

Mój synek uwielbia swoją drewnianą ciuchcię , nie chce się z nią rozstawać i wszędzie ją ze sobą nosi. A ja cieszę się że jest to jego ulubiona zabawka bo jest ekologiczna, wytrzymała i bezpieczna. Zakupiliśmy ją w https://www.tu-mamo.pl/ gdzie oferują duży wybór zabawek drewnianych i kreatywnych oraz książek i gier.
Back to top
elabarbara
gaduła
gaduła

PostPosted: Sat 10 Nov 2018, 11:41    Post subject: Reply with quote

A co myślicie o zakupie Zabawki Bohater Transformers . Powiem szczerze, sama również zastanawiam się nad zakupem jakiejś zabawki z serii o transformerach. Mój syn po prostu ich uwielbia. Myślę, że gdy dostanie prezent związany z bohaterami jego ulubionej bajki to na pewno będzie się bardzo cieszył.
Back to top
paulinabb
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 21 Apr 2021, 15:19    Post subject: Reply with quote

Muszę przyznać, że moje dzieci nie bawiły się raczej zabawkami drewnianymi, choć teraz faktycznie można zauważyć, że stają się one coraz bardziej popularne. Korzystając z okazji, podpowiecie gdzie znajdę oryginalne jeździki dla dzieci?
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce