View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
andżelisia1 maniak

|
Posted: Mon 29 Mar 2021, 12:32 Post subject: ikea |
|
|
Dzień dobry. Chciałabym udać się na zakupy, myślę nad tym by zamówić jakiś ekstra stolik do salonu. Ostatnio natrafiłam na ikea janki według mnie to będzie najlepszy wybór, a Wy jak myślicie? |
|
Back to top |
|
 |
v33kkk bywalec

|
Posted: Mon 29 Mar 2021, 21:44 Post subject: |
|
|
Może warto najpierw sprawdzić inne salony? |
|
Back to top |
|
 |
marekwisniewski0 kandydat

|
Posted: Tue 30 Mar 2021, 10:20 Post subject: |
|
|
Meble do kuchni Ikea ma bardzo dobrej jakości, ale meble do salonu warto poszukać innych firm. _________________ bezpłatne ogłoszenia |
|
Back to top |
|
 |
dyzio69 bywalec

|
Posted: Wed 31 Mar 2021, 9:27 Post subject: |
|
|
Podobno meble ikea nie mają dobrej renomy, ja nie wiem. Na pewno będę próbowała poszukać czegoś innego, co mi się podoba. I wstępnie właśnie będę myśleć o tym, żeby projekty kuchni lubuskie zamówić. Nie mogę się sama zdecydować, a projektant być może coś dla nas doszuka . i będzie to z pewnością dobry wybór. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce