|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
deborah uzależniony

|
Posted: Fri 5 Mar 2021, 8:05 Post subject: fartuch kuchenny |
|
|
| W jakim sklepie z odzieżą gastronomiczną znajdę fartuch kuchenny w wielu kolorach? Chciałabym odświeżyć nieco wygląd obsługi swojego lokalu gastronomicznego. |
|
| Back to top |
|
 |
izzygnr bywalec

|
Posted: Tue 30 Mar 2021, 15:09 Post subject: |
|
|
| Generalnie wydaje mi się, że takie ubrania powinno się też odpowiednio prać. Jak macie firmę i tam jest sporo takich fartuchów to zobaczcie sobie https://www.pralnia-warszawianka.pl/. To pralnia z dowozem do klienta, mega fajna sprawa jak chcemy wyprać odzież gastronomiczną. |
|
| Back to top |
|
 |
frunolfsdottir początkujący

|
Posted: Tue 30 Mar 2021, 17:45 Post subject: |
|
|
| Klasyczny krój takiego fartucha zapewnia maksymalną powierzchnię krycia, przez co twoje ubrania nie brudzą się podczas gotowania. |
|
| Back to top |
|
 |
Marika22 gaduła

|
Posted: Sat 26 Nov 2022, 16:27 Post subject: |
|
|
Witam. Ja mam taki https://kitchenista.pl/fartuch-kuchenny/damski fartuch kuchenny damski. Jestem z niego bardzo zadowolona. Na potrzeby domowego gotowania jest idealny. Lubię ubierać się stylowo, więc ta doszyta falbanka, to coś dla mnie Jeśli wolicie tradycyjne kroje, to również znajdziecie je w Kitchenista. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce