View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
slodkoslona uzależniony

|
Posted: Mon 28 Aug 2017, 15:36 Post subject: Organizacja wesela |
|
|
Nie dla każdego organizacja wesela to coś łatwego i przyjemnego. O wielu rzeczach trzeba pamiętać. Pomagałam niedawno mojej siostrze przy organizacji i szczerze mówiąc sporo było przy tym pracy. Dobrze że znalazłam taką wyszukiwarkę http://zaprojektujwesele.pl/#kategorie , dzięki temu dużo łatwiej było nam znaleźć poszczególne rzeczy w okolicy. |
|
Back to top |
|
 |
piahov początkujący

|
Posted: Tue 29 Aug 2017, 12:30 Post subject: |
|
|
 |
|
Back to top |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Posted: Wed 6 Sep 2017, 8:08 Post subject: |
|
|
A co takiego ma ta wyszukiwarka czego nie można znaleźć w zasadzie od ręki szukając na forach i różnych portalach ślubnych? Sprecyzuj to i podaj szczegółowe informacje. _________________ Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów. |
|
Back to top |
|
 |
kankonada gaduła

|
Posted: Fri 15 Sep 2017, 6:24 Post subject: |
|
|
Zdaje mi się, że chyba dla nikogo organizacja wesela nie jest łatwa ani przyjemna, to przecież całe mnóstwo pracy, które trzeba w to włożyć. |
|
Back to top |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Posted: Thu 28 Sep 2017, 9:16 Post subject: |
|
|
A jednak znam osoby które lubią organizować wesele i mieć wszystko dokładnie zaplanowane, nie w każdym przypadku trzeba ratować sie od razu pomocą konsultanta czy firmy która sie tym zajmuje. Wiele rzeczy można załatwić samodzielnie mając odrobinę czasu. _________________ Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów. |
|
Back to top |
|
 |
monika90 gaduła

|
Posted: Thu 28 Sep 2017, 19:07 Post subject: |
|
|
Jasne że z pomocą takich konsultantów slubnych jest łatwiej i pewniej przede wszystkim. Sama się na taki ruch zdecydowałam i mi pomagała ekipa Agaya - http://agaya.eu/ Bardzo dobra firma, podeszli do tego tak profesjonalnie że w dniu ślubu nie miałam się o co martwić.  |
|
Back to top |
|
 |
JoasiaCZ kandydat

|
Posted: Sun 15 Jul 2018, 10:26 Post subject: |
|
|
Ja jestem takiego zdania, że najlepiej wszystko zrobić i tak samemu. Powoli ale do skutku. Zaczęłam od sali, bo tutaj termin jest najważniejszy a potem wszystko pod to. Wybrałam Janów Podlaski i wesele będę miała w Zamku http://www.zamekjanowpodlaski.pl/ _________________ Zwariowana, słodka, inteligentna. Idealna |
|
Back to top |
|
 |
Kamila555 kandydat

|
|
Back to top |
|
 |
Dressense kandydat

|
Posted: Fri 17 Aug 2018, 7:57 Post subject: |
|
|
Jeżeli mamy na tyle czasu i jesteśmy zorganizowani to spokojnie większość spraw załatwimy samodzielnie i wtedy satysfakcja jest tym większa. Z doświadczenia wiem, że każdej sprawy należy tutaj dokładnie dopilnować z osobna, tak aby potem nie było rozczarowania że coś w tym dniu poszło "nie tak". _________________ Dressense- salon sukien ślubnych |
|
Back to top |
|
 |
Michcia początkujący

|
Posted: Wed 19 Sep 2018, 13:36 Post subject: |
|
|
Pewnie, że lepiej jest większość zrobić samemu. Ale jeśli ktoś za nas szuka najlepszych podwykonawców, w cenie którą sami określimy, a my tylko wybieramy tego jedynego, to czemu nie!  _________________ Zapraszam do mojej agencji ślubnej -> www.felixfelicis.pl  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce