|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ronswanson kandydat

|
Wysłany: Sro 5 Kwi 2023, 12:48 Temat postu: Tapeta w płynie i bawełnie |
|
|
Dzień dobry wszystkim. Czy uważacie, że płynne lub bawełniane tapety na ściany w biurze to dobre rozwiązanie? A może warto wybrać coś innego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
redvelvet kandydat

|
Wysłany: Sro 5 Kwi 2023, 13:56 Temat postu: |
|
|
Od kilku lat używam płynnych tapet do wykończenia pomieszczeń w mojej firmie hotelarskiej i jest po prostu świetny. Są łatwe do zastosowania i mają unikalną teksturę, która tworzy poczucie ciepła i komfortu. Wszystko, czego potrzebowałem, zamówiłem w tynkjaponski.pl. Mają duży wybór płynnych tapet i nie tylko. Radzę też rozważyć opcję wykończenia ścian innymi tapetami, np. zobaczcie jak wygląda tapeta bawełniana. Każda z tych opcji nadaje się do biura. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tommycooper kandydat

|
Wysłany: Sro 5 Kwi 2023, 15:09 Temat postu: |
|
|
Kolejną zaletą płynnych i bawełnianych tapet jest to, że nie blakną pod wpływem promieni słonecznych. Oznacza to, że ściany będą wyglądać świeżo i jasno przez długi czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HuggyBear początkujący

|
Wysłany: Wto 11 Kwi 2023, 16:38 Temat postu: Re: Tapeta w płynie i bawełnie |
|
|
ronswanson napisał: | Dzień dobry wszystkim. Czy uważacie, że płynne lub bawełniane tapety na ściany w biurze to dobre rozwiązanie? A może warto wybrać coś innego? |
Te w płynie łatwo się nakłada, ale wydaje mi się, że na bawełnianych jest dużo większa różnorodność kolorów i wzorów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anayariel początkujący

|
Wysłany: Wto 11 Kwi 2023, 16:56 Temat postu: Re: Tapeta w płynie i bawełnie |
|
|
ronswanson napisał: | Dzień dobry wszystkim. Czy uważacie, że płynne lub bawełniane tapety na ściany w biurze to dobre rozwiązanie? A może warto wybrać coś innego? |
Podoba mi się płynna tapeta, jeśli dzieci narysowały na ścianie to łatwo ją naprawić. Jeśli nadal nie wiesz jaki wybrać, to polecam spojrzeć na rankingi produktów co zdaniem konsumentów cieszy się dużym zainteresowaniem. Porównaj ceny, zastanów się co bardziej pasuje do Twojego projektu, a następnie dokonaj zakupu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
malinka11 gaduła

|
Wysłany: Sro 17 Maj 2023, 7:41 Temat postu: |
|
|
dla mnie takie tapety byłyby zbyt problematyczne. ładnie wyglądają teraz, ale co jak się nam znudzą? nie odklei się ich od tak od ściany jak zwykłej tapety, ani nie przemaluje. dla mnie ciekawym rozwiązaniem jest fototapeta las do sypialni, czy tapety z miejskimi motywami. bardzo wyraziste, piękne i wytrzymałe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|