|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sempra początkujący

|
Wysłany: Pią 8 Sty 2021, 11:23 Temat postu: zamówienia indywidualne |
|
|
wie ktoś może, jak duże sklepy obsługują takie rzeczy?
Teraz praktycznie wszędzie są różne programy lojalnościowe - które często sprowadzają się do indywidualnych rabatów - jest też możliwość dołączenia dedykacji, jakiejś personalizacji paczki. I jak w wielkim magazynie, gdzie przerabiają tysiące paczek dziennie, wiedzą którą z nich przygotować w specjalny sposób?
Na bazie strony https://www.consafelogistics.com/ dowiedziałem się tyle, że specjalne systemy mają funkcje VAS, od Value Added Service. Ale jak takie moduły funkcjonują, jakie informacje przekazują od zamawiającego do sklepu i obsługujących zamówienie pracowników? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Pon 10 Paź 2022, 22:21 Temat postu: |
|
|
Witam. Korzystając z oferty https://interactivesystems.pl/oferta/programy-motywacyjne-dla-sil-sprzedazy wdrożyłam w swoim biznesie długofalowy program motywacyjny dla stałych klientów a także organizuję szybkie akcje zachęcające do zakupów- loterie, konkursy, rabaty. Myślę też o nagrodach dla handlowców. Wszystkie dotychczas podjęte działania przynoszą oczekiwany efekt, czyli wyższe zyski. Co do odbierania, personalizacji i kompletowania zamówień- mam zatrudnionych ludzi tym się zajmujących. Mój sklep nie jest na tyle duży żebym musiała posiadać super przestronny magazyn oraz wyszukane systemy do obsługi e-commerce. Mimo to od momentu podjęcia współpracy z Interactive Systems zarabiam konkretnie:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Wto 3 Gru 2024, 11:09 Temat postu: |
|
|
W e-commerce, promowanie zrównoważonych produktów i opakowań to nie tylko trend, ale również odpowiedzialność wobec środowiska. Firmy, które decydują się na wprowadzenie ekologicznych rozwiązań, mogą liczyć na większe zainteresowanie ze strony konsumentów dbających o planetę. W artykule https://www.kobietyebiznesu.pl/eko-friendly-e-commerce-jak-promowac-zrownowazone-produkty-i-opakowania/ omówiono, jak skutecznie wdrażać i promować eko-friendly podejście w e-commerce. Kluczowe jest nie tylko dostosowanie oferty, ale również odpowiednia komunikacja, która pokazuje, że firma naprawdę troszczy się o środowisko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|