Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

zamówienia indywidualne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sempra
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 8 Sty 2021, 11:23    Temat postu: zamówienia indywidualne Odpowiedz z cytatem

wie ktoś może, jak duże sklepy obsługują takie rzeczy?
Teraz praktycznie wszędzie są różne programy lojalnościowe - które często sprowadzają się do indywidualnych rabatów - jest też możliwość dołączenia dedykacji, jakiejś personalizacji paczki. I jak w wielkim magazynie, gdzie przerabiają tysiące paczek dziennie, wiedzą którą z nich przygotować w specjalny sposób?
Na bazie strony https://www.consafelogistics.com/ dowiedziałem się tyle, że specjalne systemy mają funkcje VAS, od Value Added Service. Ale jak takie moduły funkcjonują, jakie informacje przekazują od zamawiającego do sklepu i obsługujących zamówienie pracowników?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 10 Paź 2022, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Korzystając z oferty https://interactivesystems.pl/oferta/programy-motywacyjne-dla-sil-sprzedazy wdrożyłam w swoim biznesie długofalowy program motywacyjny dla stałych klientów a także organizuję szybkie akcje zachęcające do zakupów- loterie, konkursy, rabaty. Myślę też o nagrodach dla handlowców. Wszystkie dotychczas podjęte działania przynoszą oczekiwany efekt, czyli wyższe zyski. Co do odbierania, personalizacji i kompletowania zamówień- mam zatrudnionych ludzi tym się zajmujących. Mój sklep nie jest na tyle duży żebym musiała posiadać super przestronny magazyn oraz wyszukane systemy do obsługi e-commerce. Mimo to od momentu podjęcia współpracy z Interactive Systems zarabiam konkretnie:)
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 3 Gru 2024, 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W e-commerce, promowanie zrównoważonych produktów i opakowań to nie tylko trend, ale również odpowiedzialność wobec środowiska. Firmy, które decydują się na wprowadzenie ekologicznych rozwiązań, mogą liczyć na większe zainteresowanie ze strony konsumentów dbających o planetę. W artykule https://www.kobietyebiznesu.pl/eko-friendly-e-commerce-jak-promowac-zrownowazone-produkty-i-opakowania/ omówiono, jak skutecznie wdrażać i promować eko-friendly podejście w e-commerce. Kluczowe jest nie tylko dostosowanie oferty, ale również odpowiednia komunikacja, która pokazuje, że firma naprawdę troszczy się o środowisko.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: