|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
renni bywalec

|
Wysłany: Pon 26 Paź 2020, 7:56 Temat postu: Gdzie zrobić piercing w Warszawie ? |
|
|
Hej hej wszystkim chcę przekłuć sobie język ( to na początek) ale ogólnie chciałabym zacząć swoją przygodę z piercingiem. Jakie studio w Warszawie możecie polecić ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
fifika kandydat

|
Wysłany: Pon 26 Paź 2020, 8:35 Temat postu: |
|
|
Wiesz co na pewno w studiu Jah Love Tattoo ktoś robi piercing, ja akurat chodzę tu na tatuaże. zerknij sobie na ich stronkę na facebooku i tam znajdziesz wszystkie informacje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
doti gaduła

|
Wysłany: Pon 26 Paź 2020, 10:59 Temat postu: |
|
|
tak, koleżance wyżej chodzi konkretnie o Anię ja jestem jej stałą klientką od mniej wiecej roku. robiłam język, nos, teraz wybieram się na nostrial wszystko super, sprawnie, szybko, bez komplikacji. Ania jest precyzyjna, dokładna i uważna a przy tym wszystkim bardzo sympatyczna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
renni bywalec

|
Wysłany: Czw 29 Paź 2020, 18:52 Temat postu: |
|
|
ooo dzięki wielkie za info sprawdziłam na szybko, nawet lokalizacja mi pasuje bo to ścisłe centrum a ja na Ochocie mieszkam. Obejrze sobię na pewno fotki jej prac i zapisze się tak szybko tak to możliwe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
doti gaduła

|
Wysłany: Pią 20 Lis 2020, 9:30 Temat postu: |
|
|
renni to koniecznie daj znać jak już będziesz po wizycie jestem ciekawa Twoich wrażeń  |
|
Powrót do góry |
|
 |
renni bywalec

|
Wysłany: Wto 5 Sty 2021, 12:59 Temat postu: |
|
|
Przepraszam Was, ze pisze dopiero teraz ale przez tą gorączkę przedświąteczną nie miałam na nic czasu Byłam u Ani na początku grudnia, zabieg błyskawiczny, totalnie bezbolesny już myślę o kolejnym kolczyku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 21 Paź 2021, 14:37 Temat postu: |
|
|
Ja mogę szczerze polecić studio https://www.iroink.pl/piercing/, super się znają na swojej pracy, zabieg jest wykonywany przez profesjonalnego, doświadczonego piercera, więc przekłucie się świetnie goi - wiem z własnego doświadczenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Czw 14 Mar 2024, 18:58 Temat postu: |
|
|
Długo zastanawiałam się, czy przekłucie uszu u mojej córki będzie dobrym pomysłem, bo ma dopiero 6 lat. Moja znajoma powiedziała mi, że nie ma co oznaczenia w jakim wieku zrobi się kolczyki. Na tej stronie internetowej https://blomdahl.pl udało mi się znaleźć hipoalergiczny wachlarz ofertowy biżuterii oraz usługę przekłuwania uszu. Muszę przyznać, że ich oferta bardzo mi się spodobała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|