Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Gdzie zrobić piercing w Warszawie ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
renni
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 26 Paź 2020, 7:56    Temat postu: Gdzie zrobić piercing w Warszawie ? Odpowiedz z cytatem

Hej hej wszystkim uśmiech chcę przekłuć sobie język ( to na początek) ale ogólnie chciałabym zacząć swoją przygodę z piercingiem. Jakie studio w Warszawie możecie polecić ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
fifika
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 26 Paź 2020, 8:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz co na pewno w studiu Jah Love Tattoo ktoś robi piercing, ja akurat chodzę tu na tatuaże. zerknij sobie na ich stronkę na facebooku i tam znajdziesz wszystkie informacje.
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 26 Paź 2020, 10:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak, koleżance wyżej chodzi konkretnie o Anię uśmiech ja jestem jej stałą klientką od mniej wiecej roku. robiłam język, nos, teraz wybieram się na nostrial uśmiech wszystko super, sprawnie, szybko, bez komplikacji. Ania jest precyzyjna, dokładna i uważna a przy tym wszystkim bardzo sympatyczna uśmiech
Powrót do góry
renni
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 29 Paź 2020, 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ooo dzięki wielkie za info uśmiech sprawdziłam na szybko, nawet lokalizacja mi pasuje bo to ścisłe centrum a ja na Ochocie mieszkam. Obejrze sobię na pewno fotki jej prac i zapisze się tak szybko tak to możliwe uśmiech
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 20 Lis 2020, 9:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

renni to koniecznie daj znać jak już będziesz po wizycie uśmiech jestem ciekawa Twoich wrażeń uśmiech
Powrót do góry
renni
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 5 Sty 2021, 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepraszam Was, ze pisze dopiero teraz ale przez tą gorączkę przedświąteczną nie miałam na nic czasu uśmiech Byłam u Ani na początku grudnia, zabieg błyskawiczny, totalnie bezbolesny uśmiech już myślę o kolejnym kolczyku uśmiech
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 21 Paź 2021, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mogę szczerze polecić studio https://www.iroink.pl/piercing/, super się znają na swojej pracy, zabieg jest wykonywany przez profesjonalnego, doświadczonego piercera, więc przekłucie się świetnie goi - wiem z własnego doświadczenia oczko
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 14 Mar 2024, 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Długo zastanawiałam się, czy przekłucie uszu u mojej córki będzie dobrym pomysłem, bo ma dopiero 6 lat. Moja znajoma powiedziała mi, że nie ma co oznaczenia w jakim wieku zrobi się kolczyki. Na tej stronie internetowej https://blomdahl.pl udało mi się znaleźć hipoalergiczny wachlarz ofertowy biżuterii oraz usługę przekłuwania uszu. Muszę przyznać, że ich oferta bardzo mi się spodobała.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: