Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Pią 18 Gru 2020, 8:20 Temat postu: Materace termoelastyczne |
|
|
Czy materace termoelastyczne piankowe są lepsze od sprężynowych? Ktoś z Was ma i poleca? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Sob 2 Sty 2021, 12:28 Temat postu: |
|
|
Niestety ja jeszcze nigdy nie miałam okazji korzystać z takiego materaca, ale może w przyszłości mi się uda. Ja swój materac do spania kupowałam w https://godre.pl/ i jestem jak najbardziej przekonana, że jest to bardzo dobry wybór. W końcu taki materac musi nam służyć lata. |
|
Powrót do góry |
|
 |
EmmaSS bywalec

|
Wysłany: Nie 25 Kwi 2021, 14:32 Temat postu: |
|
|
Są takie, które same dopasowują się do ciała, opcja według mnie bardzo ciekawa i warto uwagi. Sama się nad tym zastanawiałam, no ale zdecydowałam się na coś innego. Generalnie twardsze materace to coś co jest bardzo dobre dla kręgosłupa więc nad takimi warto pomyśleć. Zobaczcie sobie sklep https://futon.pl/oferta/futony/futony-160x200 i proponowane tu futony, także i maty tatami. Oparte są na tradycyjnym japońskim posłaniu, mnie to do siebie przekonało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gibran4 gaduła

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2021, 14:55 Temat postu: |
|
|
Są i takie oczywiście. Ja mam wrażenie, że im więcej czytam tym mniej wiem:) No ale jakoś udało mi się coś wybrać, mam nadzieje że dobrze. Od razu oglądałam i Prześcieradła 160x200 kołdry i poduszki. Wszystko to jest potrzebne w sypialni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
densy uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Gru 2021, 19:23 Temat postu: |
|
|
Zerknij sobie na firmę Fiki Miki i ich ofertę, wydaje mi się że warto bo mają wysokiej jakości materace, w tym te dla dzieci w rozmiarach 160/80 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Pon 20 Cze 2022, 12:50 Temat postu: |
|
|
No to jeżeli zabieracie się za poszukiwania funkcjonalnych i mega wygodnych materacy do sypialni to warto jak najbardziej sprawdzić Senactive to producent materacy różnego typu w bardzo dobrych cenach i różnych wersjach. Mój wybór to Solano posiadająca właściwości ortopedyczne. Pozdrawiam serdecznie i udanych zakupów życzę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Feropas76 początkujący

|
Wysłany: Pon 20 Cze 2022, 17:34 Temat postu: |
|
|
Mam mieszane uczucia co do tego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
chandle.homenick początkujący

|
Wysłany: Sro 20 Lip 2022, 4:10 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy akurat takie materace są ok, ale wiem, że chyba wszystko jest lepsze od materacy sprężynowych W każdym razie, ja nie umiem na nich spać i strasznie mnie uwierają. _________________ materace częstochowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
v33kkk bywalec

|
Wysłany: Nie 31 Lip 2022, 21:10 Temat postu: |
|
|
Teraz to można wybrać materace piankowe miękkie https://www.fdm.pl/materace-piankowe/ zamiast sprężynowych. Sprężynowe już odchodzą do "lamusa". |
|
Powrót do góry |
|
 |
leila33 kandydat

|
Wysłany: Czw 20 Lip 2023, 20:21 Temat postu: |
|
|
Myślę, że można kupić równie wygodne materace piankowe jak i sprężynowe. Kwestia wykonania, jeśli wybierzesz taki od renomowanego producenta to będziesz na pewno z niego zadowolona. Materace można znaleźć w sklepach jak New Hever, stacjonarnie znajdziecie ich na przykład w Gdańsku. Można także wygodnie zamawiać materace przez stronę ich sklepu internetowego, na wiele produktów oferują darmową dostawę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|