|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Papryczkaa bywalec

|
Posted: Tue 29 Oct 2019, 8:50 Post subject: Jakie macie pomysly na wspólne spędzanie czasu |
|
|
Cześć mamuśki.
Jak spędzacie czas ze swoimi dziećmi?
Macie jakieś pomysły na zabawy? _________________ Przyszła panna młoda  |
|
| Back to top |
|
 |
Tamarra kandydat

|
Posted: Tue 29 Oct 2019, 10:46 Post subject: |
|
|
Wiele zależy tutaj od kreatywności rodziców i teraz kiedy mamy jesień i dni są coraz krótsze- będą musieli się nią wykazać. Polecam wspólne kolorowanie oraz budowle z klocków, to znakomita forma spędzania wolnego czasu z dzieckiem.
Jeśli bedziecie mieli trochę więcej czasu, polecam wybrać się do parku trampolin
https://airo.fun/park-trampolin
Ostatnio wybralismy się tam z dziećmi i miejsce świetne,można tam spędzić bardzo przyjemnie czas. _________________ Narzeczona ale już niedługo  |
|
| Back to top |
|
 |
landryneczka bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
dyzio69 bywalec

|
Posted: Thu 4 Jun 2020, 8:17 Post subject: |
|
|
Ja jestem o krok od kupienia takiej https://www.ceneolokalnie.pl/warszawa/trampoliny trampoliny. Wiem, że moje smyki o czymś takim marzą, a ja też czytałam, że to jest bardzo fajny sposób na to, żeby się odchudzić. Skoro można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, to dlaczego by tego nie robić?  |
|
| Back to top |
|
 |
roxanne54 początkujący

|
Posted: Sun 12 Jul 2020, 14:16 Post subject: |
|
|
| Można też dziecku poczytać jakąś książkę, to bardzo zbliża i kształtuje wspomnienia. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce