Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wentylacja i klimatyzacja
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Krycha84
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 17 Aug 2020, 8:56    Post subject: Wentylacja i klimatyzacja Reply with quote

Czy jest mi w stanie ktoś polecić firmę zajmującą się na terenie Łodzi montażem klimatyzacji? Jeżeli chodzi o montaż klimatyzacji w Poznaniu korzystałem z usług Cool Care i byłem bardzo zadowolony, lecz przez obowiązki zawodowe byłem zmuszony przeprowadzić się na woj. łódzkiego, a jak wiemy obecne upały nie daja żyć.
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Sun 25 Jul 2021, 13:41    Post subject: Reply with quote

Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... http://rekuperacja-24.pl/
Back to top
View user's profile Send private message
jezyk
maniak
maniak

PostPosted: Wed 3 Nov 2021, 18:32    Post subject: Reply with quote

W mojej ocenie rodzaje tłumików wentylacyjnych i całe systemy wentylacyjne są bardzo skomplikowane. Ostatnio poszukiwałem jakościowej firmy, która się tym zajmuje i warto wspomnieć o centrowent.pl. Moim zdaniem warto do nich zajrzeć.
Back to top
Frania25
maniak
maniak

PostPosted: Mon 22 Nov 2021, 10:57    Post subject: Reply with quote

Zarówno wentylacją jak i klimatyzacją zajmuje się w firmie Santier. Ja bym stawiała na klimatyzację https://santier.pl/klimatyzacja/ bo świetnie się sprawdza nawet zimą ale zawsze lepiej to zostawić specjalistom. Ci na pewno stworzą ci odpowiednio wydają i oszczędną instalację w dobrych pieniądzach.
Back to top
bernita57
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 22 Nov 2021, 15:03    Post subject: Reply with quote

Ile mniej więcej kosztuje założenie klimatyzacji do domu jednorodzinnego?
Back to top
arielka
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 28 Jan 2022, 17:30    Post subject: Reply with quote

Wentylacja jest rzeczą konieczną w pomieszczeniach i budynkach pełniących naprawdę różne funkcje. O taki system wentylacji należy jednak odpowiednio dbać poprzez jej czyszczenie. Sama szukałam firmy, która profesjonalnie zajmuje się tego typu tematami. Na stronie https://brawent.pl/ znalazłam tych, na których usługi się zdecydowałam. Fachowcy z doświadczeniem naprawdę znający się na swojej robocie. Zdecydowanie skorzystam z ich usług ponownie.
Back to top
leszeks
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 25 Mar 2022, 14:11    Post subject: Wentylacja i klimatyzacja Reply with quote

Firma https://jkprojekt.pl/ zajmuje się kompleksową realizacją instalacji sanitarnych. Montaż zarówno klimatyzacji jak i wentylacji to dla nich pikuś Very Happy Działają na terenie województwa śląskiego i oferują nam sprzęt najwyższej jakości. Wiem coś na ten temat, bo w biurze montowali mi klimę, a w mieszkaniu wentylację, bo miałem problem z wilgocią, której dzięki nim się pozbyłem. Sprzęt spisuje się super!!
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
jjusti18
maniak
maniak

PostPosted: Thu 14 Apr 2022, 16:57    Post subject: Reply with quote

Według mnie warto wziąć pod uwagę również link na bartoszwentylacja.com.pl , gdzie można znaleźć innowacyjną wentylację, ale wraz z rekuperacją. Nie wiem czy wiecie, ale jest to bardzo ekologiczne rozwiązanie, które niesie ze sobą wiele zalet, które dzisiaj z pewnością się doceni. Chociażby możecie cieszyć się czystym powietrzem, a jednocześnie też dogrzewać dodatkowo swój dom.
Back to top
adam1m
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 25 Apr 2022, 21:14    Post subject: Reply with quote

W moim domu zainstalowałem wentylacje z odzyskiem ciepła w tym centrale wentylacyjne marki Bartosz. Jest to polski producent a z samego rekuperatora Jestem bardzo zadowolony. Użytkujemy go już od około 7 lat i spisuje się należycie. Systemy wentylacyjne z odzyskiem ciepła, mechaniczne systemy wentylacji to rozwiązanie wymagające podjęcia odpowiednich decyzji jaką centralę wybieramy. Ponieważ na rynku jest wielu producentów którzy nie stosują odpowiednich wyników. Ja osobiście z Bartosza Jestem bardzo zadowolony a Firma która wykonywała te usługę, należycie serwisuje to urządzenie po dziś dzień.
Kacperpelc20
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 26 Apr 2022, 13:28    Post subject: Reply with quote

Jak zobaczyłem tytuł tego posta to moim pierwszym skojarzeniem była firma z Nowego Sącza - Iguana. Parę razy widziałem na ich stronię ofertę, konkretnie dostępną pod tym adresem URL -> https://iguana.pl/wentylacja-i-klimatyzacja/ polecam się zapoznać z tym uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce