Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Internet domowy - jaki najlepszy?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pannttera
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 13 Sie 2020, 19:29    Temat postu: Internet domowy - jaki najlepszy? Odpowiedz z cytatem

Polecicie mi jakiś dobry internet domowy? Patrzę na to zestawienie, ale nie mogę się zdecydować: https://rankingsieci.pl/internet-stacjonarny/.
Czy możecie wypowiedzieć na temat tego UPC?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
schultzlonny
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 25 Sie 2020, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Internet światłowodowy jest dobrym rozwiązaniem, więc warto poszukać dostawcy w swojej okolicy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
niepoprawny
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 21 Mar 2022, 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest wielu, naprawdę dobrych dostawców internetu. Wielu z nich (jeśli nie wszyscy) poza obsługą klientów indywidualnych, oferuje również obsługę firm. Tutaj: https://futureblog.pl/jak-dobrac-router-do-firmy/ można natomiast znaleźć ciekawy artykuł na temat wyboru odpowiedniego routera do firmy.
Powrót do góry
bella3
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 14 Paź 2024, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli domowy internet to oczywiście światłowód. Ja bym szukała oferty lokalnych dostawców, nie takich firm które działają na terenie całego kraju. Lokalni dostawcy już nie raz się przekonałam, że mają o wiele lepsze warunki i jakość usług jest na bardzo wysokim poziomie. W Krakowie światłowód na pewno dostarczy Wam https://fiberlink.pl/internet-swiatlowodowy/ . Prędkość jaką są w stanie zaoferować to ponad 900 Mb/s, firma jest na rynku już ponad 19 lat.
Powrót do góry
aania992
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 15 Paź 2024, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro jesteśmy w temacie internetu, to przyznam szczerze, że chyba od zawsze zastanawiam się nad tym, w jakim celu używa się tryby incognito, który z pewnością wielu osobom jest znany. Część osób korzysta z niego tylko po to, aby nie zapisywała się historia przeglądania. A jakie inne funkcje ma ten tryb? Przeczytajcie o tym na stronie https://www.nexera.pl/pl/articles/czy-tryb-incognito-zapewnia-ochrone-w-sieci-kiedy-go-uzywac-9W05uYBlRmObtGPn2cJfiw/ , a na pewno znajdziecie przydatne informacje i korzystaniu z tego trybu w przeglądarkach internetowych.
Powrót do góry
Nuttylgg
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 14 Lut 2025, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obecny internet często zwalnia w godzinach szczytu, co jest bardzo frustrujące. Wiem, że internet światłowodowy działa stabilniej niezależnie od liczby użytkowników w sieci. Trafiłem na ofertę Fiberlink i zastanawiam się, czy rzeczywiste prędkości są zgodne z umową. Ktoś może podzielić się opinią? Ciekawostką jest to, że światłowód nie traci jakości sygnału nawet na długich dystansach, w przeciwieństwie do tradycyjnych kabli.
Powrót do góry
Klaudynka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 17 Lut 2025, 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam że każdy znajdzie ofertę dla siebie dzięki temu operatorowi https://www.inea.pl/telefon Mają odpowiednie pakiety i atrakcyjne ceny. Dzięki nim będziesz mieć tani internet, telewizje oraz telefonię. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 27 Lut 2025, 6:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój znajomy niedawno nawiązał współpracę z firmą KOBA na internet łomża i teraz jest zadowolony. Wszystko działa należycie, nic się nie tnie, a wcześniej u innej firmy miał naprawdę problemy. Także według mnie warto zapoznać się z ich propozycjami.
Powrót do góry
Obesegt
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 16 Kwi 2025, 11:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszukuję szybkiego internetu do streamingu. Przejrzałem ofertę https://fiberlink.pl/, która oferuje internet światłowodowy. Zastanawiam się, czy rzeczywiście jest to rozwiązanie warte swojej ceny, zwłaszcza w kontekście większych prędkości pobierania.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 22 Maj 2025, 9:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrym wyborem jest też jednak internet do firmy . Z tego co widziałam ostatnio to sporo osób zachwalało sobie ofertę tej firmy jeśli chodzi o wybór internetu, dodatkowo dostępne są tutaj różne pakiety także łatwo dobrać coś odpowiedniego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: