|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sylwiapppp początkujący

|
Posted: Mon 3 Mar 2008, 12:22 Post subject: Buty ślubne |
|
|
Witam wszystkich po raz pierwszy,
Jestem na etapie wyboru obuwia. W salonie slubnym zazwyczaj nie ma za duzego wyboru, maja pojedyncze wzory, ale oferta nie powala na kolana. Bardzo podobaja mi sie ponizsze buty firmy Growikar:
Znalazlam je w sklepie http://www.buty-slubne.net
Chcialabym sie Was zapytac, czy macie moze juz doswiadczenia z tym
sklepem. I czy w ogole znacie tego producenta, prawie wszystkie pary nosze 38, czy oni maja standardowa rozmiarowke?
Pozdrawiam
Sylwia |
|
| Back to top |
|
 |
Asia kandydat

|
Posted: Mon 10 Mar 2008, 20:20 Post subject: Re: Buty ślubne |
|
|
osobiscie nic nie kupowalam w tym sklepie ale tam jest opisane jaka jest numeracja i cyba jest zanizona ale nie jestem pewna.pozdrawiam _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
m.a.r.t.a kandydat

|
Posted: Wed 19 Mar 2008, 16:41 Post subject: |
|
|
Przyznam, że buty są bardzo ładne, ale nie skusiłabym się na ich zakup poprzez sklep internetowy. Ja to muszę buta przymierzyć, po marudzić itp. _________________
Last edited by m.a.r.t.a on Wed 19 Mar 2008, 22:13; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
agat kandydat

|
Posted: Wed 19 Mar 2008, 19:30 Post subject: |
|
|
butki sliczne... ale tak samo jak poprzedniczka nie radziłabym kupowac przez internet. Moze rozmiar pasować, ale np. gdzies z boku cisnąc, czy tez źle sie bedą układac na twojej nodze... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Wed 19 Mar 2008, 21:55 Post subject: |
|
|
eeee jak będą źle leżeć na nodze to wystawisz je na allegro to tak żartem, szczerze mówiąc to koleżanki mają rację-nie kupuj butów w necie, nie na tak ważną imprezę. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
martita85 początkujący

|
Posted: Thu 20 Mar 2008, 8:25 Post subject: |
|
|
Największy wybór butów ślubnych jest na www.bialebuty.pl
Buty Growikar chciałam zamówić właśnie w tym sklepie, ale najpierw przymierzyłam je w salonie u mnie w mieście. Rozmiarówka standartowa, noszę 38 i ten rozmiar pasował idealnie.
Ale buty są wykonane tragicznie, klej wyłazi, jakieś nitki, źle posklejane itp... Typowe jednorazówki. Kupiłam w ciemno buty Embis również na tej stronie i jestem bardzo zadowolona przede wszystkim dlatego, że są całe ze skóry. |
|
| Back to top |
|
 |
dianicho maniak

|
Posted: Thu 20 Mar 2008, 12:06 Post subject: |
|
|
a ja zastanawiam się nad butkami Barbary Renzi - są dostępne w sklepie VEnezia..
chciałąbnym kupić drozsze, ponieważ planuuje je jeszcze nosić przy innych okazjach, nie tylko jeden raz na ślub...
no i wszystkie te growikar, embis, ryłko - wydają mi się na jedno kopyto..
bez obrazy, nie chce nikogo urazić.. tylko mi się zawsze podobą inne rzeczy, i ciężko mi poprostu znaleść podobające mi się buty wśród tych wszystkich ślubnych, bo wszystkie są podobne, różnią się dekoracją - jedne mają różyczkę, inne koraliki, inne wstążkę..
nie ma znaczących różnic... może w kolorze
ale zobaczymy co wybiorę  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dianicho maniak

|
Posted: Tue 25 Mar 2008, 12:55 Post subject: |
|
|
kupiłam te butki, o których pisałam wyżej, kiedyś zamieszczę zdjecie
zakupiłam je przez internet i są dobre
wydaje mi się, że można zakupić przez internet, tylko trzeba dobrze nogę zmierzyć, wypytać o szczegółowe informacje..
no i trzeba umieć zaryzykować, ja jestem taką osobą a wiem, że niektórzy wolą obejrzeć na żywo, przymierzyć, dotknąć i nie kupować "kota w worku"
ja do nich nie należę mi jak sie coś spodoba i mam na to pieniążki to kupuję ta era sklepów internetowych bardzo mi odpowiada, a kupione butki są sliczne  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dianicho maniak

|
Posted: Thu 27 Mar 2008, 1:28 Post subject: |
|
|
gdybym umiała zamieszczać zdjęcia, zamieściłabym - ale nie wiem jak  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Thu 27 Mar 2008, 10:10 Post subject: |
|
|
bardzo mi się podobają te buciki na zdjęciu _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce