|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Pon 27 Wrz 2021, 17:44 Temat postu: Opony Michelin? |
|
|
Hejka,
powiedzcie mi - chce kupić sobie opony, w sumie to nie chcę, ale muszę, bo aktualne już niestety kolejnej zimy nie wytrzymają. Czytałem wiele artykułów na ten temat i na razie na TOP 1 są michelin alpin 5 W testach wypadają naprawdę dobrze, ale szukam kogoś, kto ma te opony i je użytkuje minimum sezon. Może ktoś na forum się tutaj znajdzie, kto posiada zimowe opony Michelin Alpin?
Pozdro! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nati33 początkujący

|
Wysłany: Pon 27 Wrz 2021, 22:24 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam opony Pilot Sport 4S, najlepsze opony na jakich jeździłam  _________________ tłumaczenie tekstów |
|
Powrót do góry |
|
 |
herminio.gleichner początkujący

|
Wysłany: Wto 28 Wrz 2021, 12:30 Temat postu: |
|
|
Zastanawiam się nad oponami całorocznymi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pala bywalec

|
Wysłany: Sro 29 Wrz 2021, 19:09 Temat postu: |
|
|
Niestety, nie mam takich opon, ale mój znajomy ma. Podpytałam go o nie - ma je rok. Zrobił na nich jakieś 10kkm czyli w sumie dość dużo. Nie miał nigdy problemów z przyczepnością. Jechałam (jako pasażer) jego autem kilka razy i jeśli chodzi o hałas - to ok, opony są nawet dość ciche.
Wg mnie warto zainwestować w dobre opony zimowe - może nam to uratować auto/zdrowie/życie!
Szerokości!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Czw 30 Wrz 2021, 20:28 Temat postu: |
|
|
No wiem wiem, że jedyny styk auta ważącego czasem sporo ponad tonę, to te kilkadziesiąt centymetrów kwadratowych opon, które trzymają (lub nie) się jezdni. Dlatego zdaję sobie z tego sprawę, że co jak co ale na ogumieniu nie warto oszczędzać.
Dzięki za informacje. To kolejna pozytywna opinia o oponach Michelin. Chyba się coraz bardziej skłaniam do ich zakupu w tym sezonie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kami1lka kandydat

|
Wysłany: Sro 3 Maj 2023, 21:30 Temat postu: |
|
|
Mój mąż ma i nie narzeka, ja mam z innej firmy. Jakby nie patrzeć wybór części do samochodu jest kluczowy, tak samo jak wybór odpowiedniego mechanika warszawa ferrari. Mi trochę zajęło, nim trafiłam na odpowiednie miejse. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek131 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|