|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagnam gaduła

|
Wysłany: Czw 22 Mar 2018, 11:32 Temat postu: Gdzie w Krakowie wybrac sie na depilację laserową |
|
|
W koncu się zdecydowałam. Teraz szukam dobrego gabinetu.Chodzi tutaj o pachy i wąsik  |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Czw 22 Mar 2018, 13:06 Temat postu: Re: Gdzie w Krakowie wybrac sie na depilację laserową |
|
|
jagnam napisał: | W koncu się zdecydowałam. Teraz szukam dobrego gabinetu.Chodzi tutaj o pachy i wąsik  |
W takim razie polecam zorientowac się Beauty Tower:
http://beautytower.pl/depilacja/lightsheer-trwala-depilacja-laserowa/
I jak najszybciej ponieważ jeśli chcesz zdążyć przed latem to wypadałoby zacząć zabiegi juz teraz. Tylko wtedy będzie to wykonane odpowiednio szybko. ( trzeba ich wykonać kilka)
W gabinecei mają dobry laser light sheer, który jest o wiele bardziej skuteczny od czesto stosowanego lasera IPL ( który niestety w przeciwieństwie do light sheer nie daje trwałych efektów). |
|
Powrót do góry |
|
 |
lubie_mowic początkujący

|
Wysłany: Sob 31 Mar 2018, 18:16 Temat postu: Re: Gdzie w Krakowie wybrac sie na depilację laserową |
|
|
jagnam napisał: | W koncu się zdecydowałam. Teraz szukam dobrego gabinetu.Chodzi tutaj o pachy i wąsik  |
Ja polecam https://www.farmaurody.com.pl/kosmetyka/depilacja
Sama wielokrotnie miałam tam różne zabiegi, m.in, depilację i jakość, jakość, jakość.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Gru 2024, 10:31 Temat postu: |
|
|
Mogę Wam wszystkim polecić nowoczesny salon kosmetologii estetycznej LeCharme. Pracują w nim kosmetolodzy i specjaliści z branży beauty, którzy oferują szeroką gamę innowacyjnych zabiegów kosmetycznych, w tym np. epilacja laserowa warszawa . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|