Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Aranżacja wnętrz
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
papatki19
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 18 May 2021, 10:33    Post subject: Aranżacja wnętrz Reply with quote

Witam,
Jestem w 7 miesiącu ciąży i już niedługo urodzę córeczkę, dlatego chciałam zaaranżować pokój który był biurem, na pokój dziecięcy. Zależało mi na tym, aby był on funkcjonalny również wtedy gdy moja córeczka podrośnie. Zdecydowałam się na skorzystanie z usług profesjonalistów. Wybrałam pracownię architektoniczną Architetto, i to był strzał w 10! Projektantka zrozumiała mój zamysł i zaprojektowała piękny pokoik w neutralnych barwach. Jeżeli ktoś szuka dobrej pracowni architektonicznej, to polecam serdecznie.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamilka75
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 18 May 2021, 13:38    Post subject: Reply with quote

Nie będę chyba dziwna mówiąc, że jak dla mnie, to w sumie wyjątkową aranżacją są przede wszystkim ceglane ściany? I sama sprawdzam fugowanie cegły u specjalistów, żeby mi coś konkretnego wykonali. Mam nadzieję, że uda mi się dostać stosowne porady i że uda mi się to jakoś w końcu ogarnąć. W końcu w sklepie Ceglana Fantazja może się kończyć promocja.

Last edited by Kamilka75 on Fri 15 Jul 2022, 7:30; edited 2 times in total
Back to top
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostPosted: Tue 18 May 2021, 13:42    Post subject: Reply with quote

Ja chciałbym mieć zaaranżowany pokój audiofilski. Jak dla mnie najlepszy pokój odsłuchowy projekt - znajdziecie na stronie loci.com.pl. Moim zdaniem ichniejsza oferta jest naprawdę mega ciekawa i z pewnością znajdziecie coś dobrego dla siebie. Polecam ich, bo mój znajomy korzystał z ich usług i był mega zadowolony.
Back to top
anianita
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 19 May 2021, 18:19    Post subject: Reply with quote

Mnie zależało na zaaranżowaniu pokoju syna tak, żeby miał w nim swoje małe dziecięce królestwo. Zaczęłam więc od przeglądania mebli do pokoju dziecięcego w sieci. Prześledziłam kilka stron i na https://www.meblezbajki.pl/ natrafiłam na producenta takich mebli, Wybór ma naprawdę spory. Śmiało mogę powiedzieć, że po dokupieniu dodatków pod kolor pokój wygląda jak z katalogu. Jestem bardzo zadowolona z dokonanego wyboru.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Tue 5 Nov 2024, 6:14    Post subject: Reply with quote

Piękne i niepowtarzalne doniczki, osłonki i dekoracje które rewelacyjnie uzupełnia wnętrze znajdziecie zaglądając do sklepu https://lovepots.pl/kategoria-produktu/oslonki
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Fri 8 Nov 2024, 9:08    Post subject: Reply with quote

Dekoracje wykonane z recyklingowanych materiałów to świetny sposób na wprowadzenie do wnętrz i ogrodów odrobiny ekologii. Coraz więcej osób decyduje się na takie rozwiązania, dbając zarówno o estetykę, jak i o ochronę środowiska. Warto zajrzeć na stronę https://multyhome.eu/ gdzie dostępne są różnorodne produkty, które spełniają te wymagania. Ekologiczne dodatki do wnętrz to sposób na stworzenie unikalnych przestrzeni, które będą służyć przez lata, jednocześnie minimalizując negatywny wpływ na środowisko.
Back to top
barto776
maniak
maniak

PostPosted: Thu 14 Nov 2024, 9:54    Post subject: Reply with quote

W jakim stylu macie zaaranżowane Wasze wnętrza?

skup zadłużonych spółek kancelaria
Back to top
jjusti18
maniak
maniak

PostPosted: Tue 24 Dec 2024, 8:43    Post subject: Reply with quote

Teraz to na pewno każdy jeszcze ostatnie dekoracje kupuje świąteczne custom baubles itp. Powiem wam, że świetne można znaleźć takie bombki i skarpety świąteczne w sklepie Artisan Ornaments. Warto im się przyjrzeć, bo starannie są wykonane i efektywnie wyglądają...
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Mon 30 Dec 2024, 13:45    Post subject: Reply with quote

Piękne i niepowtarzalne doniczki, osłonki i dekoracje które rewelacyjnie uzupełnia wnętrze znajdziecie zaglądając do sklepu https://lovepots.pl/kategoria-produktu/doniczki/doniczki-metalowe/
Back to top
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 12 Jan 2025, 11:20    Post subject: Reply with quote

Szafki łazienkowe są niezbędnym elementem każdej dobrze zorganizowanej przestrzeni. Na stronie https://www.szafkilazienkowewarszawa.pl/szafki-lazienkowe znajdziesz szeroką gamę produktów w różnych rozmiarach i stylach. Wybierz szafki, które pomogą Ci przechowywać wszystkie niezbędne rzeczy w elegancki sposób.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce