|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| wilow154 bywalec

| 

|  Wysłany: Sro 16 Cze 2021, 9:19    Temat postu: Depilacja laserowa w salonie |   |  
				| 
 |  
				| Dzień dobry, jako że zbliża się lato, coraz częściej myślę o depilacji laserowej. Rozmawiałam o tym z przyjaciółką i poleciła mi salon Beauty Expert w Bierutowie, podobno starannie wykonują tego typu zabiegi i efekt długo się utrzymuje. Czy Panie również korzystały z depilacji laserowej i były zadowolone? |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| klarka12 maniak

| 

|  Wysłany: Wto 10 Sie 2021, 9:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja niestety nie znam tego salonu, o którym mówisz. Gdybyś była z Łodzi bądź okolic, to koniecznie wybierz się do: https://bjuskin.pl/depilacja-laserowa-vectus-lodz/ Bardzo dużo osób, w szczególności kobiet, chwali sobie ten gabinet. Dysponują profesjonalnym i nowoczesnym sprzętem, dzięki czemu zabieg jest naprawdę bardzo skuteczny. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kasix86 uzależniony

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Gabryskka uzależniony

| 

|  Wysłany: Wto 28 Wrz 2021, 7:54    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja jestem po całej serii zabiegów na nogi w https://klinikamiracki.pl/epilacja-laserowa/ i jestem pewna że zdecyduje się na kolejne  tylko nie wiem czy pierw bikini czy pierw pachy |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kornelka33 gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 13 Paź 2021, 10:39    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja poddałam się serii zabiegów depilacji laserowej bikini, pach i nóg kilka miesięczny przed ślubem. Już od dłuższego czasu myślałam o usuwaniu owłosienia laserem, ponieważ to niezwykły komfort na co dzień i estetyka. Skorzystałam z oferty salonu https://www.gabinet-kosmetyczny.krakow.pl/depilacja-laserowa.php, który ma u mnie w Krakowie bardzo dobre opinie jeśli chodzi o depilację laserową i inne zabiegi. Po kilku zabiegach włoski były słabsze, a po pełnej serii cieszyłam się już idealnie gładką skórą. Miałam problem z wrastającymi włoskami i teraz mam na prawde ładną, zadbaną skórę. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| mbins początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 13 Paź 2021, 14:49    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja mam gabinet medycyny estetycznej, w której wykonujemy również zabiegi z zakresu depilacji laserowej. Muszę Wam powiedzieć, że ważnym elementem w prowadzeniu takiej działalności jest dbanie o bezpieczeństwo klientek. Dlatego korzystam z usług firmy https://ekomed-go.pl/ która zajmuje się utylizacją odpadów medycznych. Dzięki nim wiem, że moje klientki są bezpieczne, no a mój gabinet sterylny i czysty. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| jagodanka gaduła

| 

|  Wysłany: Czw 18 Lis 2021, 9:26    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| a czy ktos z was poleca zakup depilatora laserowego? |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| hubert37 uzależniony

| 

|  Wysłany: Czw 18 Lis 2021, 21:44    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A jak myśłicie o druku ,to polecam Printing House druk UV perfekcyjnie,tanio, na czas i zgodnei z oczekiwaniem klientów. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kamionka bywalec

| 

|  Wysłany: Pią 19 Lis 2021, 16:23    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | jagodanka napisał: |  	  | a czy ktos z was poleca zakup depilatora laserowego? | 
 Ja mogę polecić, bo sama  stosuje
  Długo się zastanawialam czy kupic ale zdecydowanie warto  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| lamie uzależniony

| 

|  Wysłany: Pią 19 Lis 2021, 17:30    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Osobiście na depilację laserową zawsze chodzę do "swojego" sprawdzonego salonu kosmetycznego https://www.soskinstudio.com/, od pierwszej wizyty byłam zadowolona z zabiegu dlatego mogę wam szczerze ich polecić  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach